![]() |
|
| |||
| |||
| (Öncelikle, bu doğru catergory eğer üzgün değil ise) umut Hey çocuklar, Şu anda bir orta sınıf dizüstü bu ve belki de zor durumda .. Lord of the Rings Online WoW ve seviyor çalışabiliyor olacak arıyorum Şu anda Neredeyse bilgisayar Ben Ancak benzer özellikleri var gibi görünüyor ve bu makul bir ayarda hatta hiç yukarıdaki oyunları çalıştırmak için en iyi yol olacağını merak ediyorum iki makul fiyatlı dizüstü bilgisayarlar bulduğunuzda cahil olmak? Eğer ayarları da muhtemelen baskı olacağını düşündüğüm ne ya oyunları çalıştırabilirim? Acer Aspire 7720G * İşlemci - Intel Core 2 Duo T5250 / 1.5 GHz (Çift Çekirdek) * RAM - 2 GB () yüklü / 4 GB (max) - DDR2 SDRAM (2 x 1 GB) * Sabit Sürücü - 2 x 120 GB - Serial ATA-150 - 5400 d / d * İşletim Sistemi - Microsoft Windows Vista Home Premium * Ekran - 17 "1440 x 900 (WXGA +) - 24-bit TFT (16.7 milyon renk) * Optik Sürücü - DVD ± RW (+ R çift katmanlı) / DVD-RAM - Entegre * Grafik - NVIDIA GeForce 8400M GS - 256 MB Veya * İşlemci - Intel Core 2 Duo T5750 2 GHz Çift-Çekirdekli * RAM - 4 GB () 4 GB (max) - DDR2 SDRAM yüklü * Hard Drive - 250 GB * İşletim Sistemi - Microsoft Windows Vista Home Premium * Ekran - 15,4 TFT aktif matris 1280 x 800 24-bit (16.7 milyon renk) * Optik Sürücü - DVD ± RW (DL) / DVD-RAM * Grafik - ATI Mobility Radeon HD 3470 Herhangi bir yardım büyük mutluluk duyacağız! Many thanks, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Olarak da özel bir grafik kartı ATI hareketlilik HD 3470 diğeri üzerinde (aksine) ancak bu oyun için minimum özellikleri sonrası olabilir yoksa ilk benziyor ben ikinci oyun ilk daha iyi bir oyun olacağını söyleyebilirim ? Sonra eğer iyi ayarları üzerinde oynamak görmek gerekir.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kesinlikle bir masaüstü almayı düşünün. Sen, batarya ömrü, upgradability, taşınabilirlik ödün demektir ve performans / $ zaman çok büyük bir olasılıkla hatta bir kablosuz hotspot yakın olmayacaktır zaman, genellikle MMORPGs için yararsız hale.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|