![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| (По-перше, сподіваюся, це в правильному catergory, якщо не шкода) Гей, хлопці, На даний момент я зараз дивимося на середині відстані ноутбук, який зможе запустити подібну WoW і, можливо, Володар кілець онлайн на Push .. Будучи майже неписьменної комп'ютері Однак я виявив дві розумною ціною ноутбуки, які, здається, мають аналогічні характеристики і мені було цікаво, які б найкращим для роботи над іграми в розумні налаштування або навіть на всіх? Якщо вони можуть працювати або гра, які параметри ви думаєте, вони могла натиснути? Acer Aspire 7720G * Процесор - Intel Core 2 Duo T5250 / 1.5 ГГц (Dual-Core) * ОЗП - 2 Гб (встановлено) / 4 Гб (макс.) - DDR2 SDRAM (2 х 1 Гб) * Жорсткий диск - 2 х 120 GB - Serial ATA-150 - 5400 об / хв * Операційна система - Microsoft Windows Vista Home Premium * Екран - 17 'TFT 1440 х 900 (WXGA +) - 24-розрядний (16,7 млн. кольорів) Оптичний привід - DVD ± RW (+ R Double Layer) / DVD-RAM - Інтегроване * Графіка - NVIDIA GeForce 8400M GS - 256 МБ Або * Процесор - Intel Core 2 Duo T5750 2 GHz Dual-Core * ОЗП - 4 Гб (встановлений) 4 Гб (макс.) - DDR2 SDRAM * Жорсткий диск - 250 ГБ * Операційна система - Microsoft Windows Vista Home Premium * Екран - 15,4 в активною TFT-матрицею 1280 х 800 24-розрядний (16,7 млн. кольорів) Оптичний привід - DVD ± RW (DL) / DVD-RAM * Graphics - ATI Mobility Radeon HD 3470 Будь-яка допомога буде прийнята з вдячністю! Велике спасибі, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я б сказав, друга група буде грати в такі ігри краще, ніж перший, як він виглядає, як перші не мають спеціальної відеокартою (на відміну від мобільність ATI HD 3470 на інший) Однак ви могли мати мінімальні специфікації для цієї гри ? Потім я повинен мати можливість бачити, якщо він буде грати їх на гідних умовах.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Сильно розглянути тільки купувати стіл. Ти збитку від батарей, можливість модернізації, портативність і продуктивність / $, коли більшу частину часу ви, імовірно, не буде навіть у безпровідної точки доступу, що робить її непотрібною для цілого MMORPG.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|