![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
хттп://ууу.пцмицроуоркс.цом/
гле! Конкретније, али хттп://ууу.пцмицроуоркс.цом/блацкхаук.хтм потпуности учита само цене мало више од 11.000 $ ![]() Али хајде, ко стварно треба царбон фибер појачање?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Изгледа лепо, можда сматрамо као мој следећи лаптоп
![]() Ја не бих ни толико потрошите на проклети ауто лол
Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ја би помислио за ту врсту новац да би изгледати боље, изгледа врло јефтин ИМО.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Не можете реарлы позива их лаптоп, лаптоп Ваше значило да би могли да се са вама, и коришћење у покрету, они ће чизма сеттле, имате око 5 мин, онда је батерија ће умрети, или ће прегрејавања, они не стављају Куад језгра и високе крају сли у пријеносницима за разлог.
|
|||
|
|||
|
па што си их назвати?
|
|||
|
|||
|
Слажем се са Даве. Изгледа да је јефтин лаптоп за мене, али не као хигх тецх како бих мисле да би било. Ја мислим да би то могло да има дужи век батерије од 5 минута, иначе би имали проблема. Људи неће купити јер лаптоп би требао бити у могућности узети места да неке ствари за пут. То би могло да има неке специјално произведени батерије.
Богати људи могли добити то то схоу офф, али то је све ...
|
|||
|
|||
|
5 минс је мало претјеривање, али вам се мој поинт? Као што је за оно што бих назвати их, нисам сигуран, вероватно само скупо, збијен и врућа ПЦ са уграђеном у УПС
|
|
|
|||
|
|||
|
Да, ЈА чинити свој бод, али то још увек траје неко време ...
|
|||
|
|||
|
Потребно је, али то ће значити доенст.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||