![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Vždy jsem boot up, Touchpad pracuje dobře, ale jen na pár minut. A krabice přichází říká: "Vaše Touchpad byl zablokován, protože Synaptics Touchpad řidič zjistil, jiné ukazovací zařízení zasunuté do počítače." Můj notebook si myslí, že má myš zapojen do portu PS / 2 (není), a tak i když všechny funkce pro Touchpad je stále zastoupena na ovládacím panelu všechny dobré věci (posouvání, rohové odposlech atd.) má zastavena. To bylo ŘIDIČSKÉHO ME INSANE! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Klikněte pravým tlačítkem myši na My Computer Vybrat Vlastnosti Vybrat Hardware Klikněte Device Manager Poté klikněte na Pohled -- Zobrazit skrytá zařízení Uvidíme, jestli existují nějaké žluté záznamy o každém z prvků, které rozšiřují každý strom zase. Speciálně check Myši a jiná polohovací zařízení Pokud existují nějaké záznamy odpověď s tím, co přístroje jsou vedle. Také řekl, pokud existuje více než jeden ukazovací zařízení uvedených.