manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji

Register

Moj Touch pisanje je onemogućen

Reply

Thread Tools
Old 19 siječanj 2008, 13:45
Novi član grupe

Default Moj Touch pisanje je onemogućen

Sve sam čizma gore, na touchpad radi fino ali samo za nekoliko minuta. A box dolazi se govoreći: "Tvoja TouchPad je onemogućen jer Synaptics TouchPad vozač je otkrio još jedan pokazivački uređaj priključen na vaše računalo." Moj laptop misli da ga je miš priključen na PS / 2 port (ne), pa iako je sve funkcionalnosti za touchpad je još uvijek zastupljen na upravljačkoj ploči sve dobre stvari (listanje, kutak za grananje i sl.) ima zaustavljen. To je vozačka ME lud!
Old 19 siječanj 2008, 14:31
Moderator / ica grupe

Default Moj Touch pisanje je onemogućen

Desnom tipkom miša kliknite na My Computer

Odaberi Svojstva

Odaberi Hardware

Kliknite Device Manager

Zatim kliknite na Pregled -- Show Hidden Devices

Vidi postoje li žute obavijesti na bilo koju od stavki širenjem svakog stabla u red.

Posebno provjerite Miševi i ostali pokazivački uređaji

Ako postoje bilo kakve obavijesti odgovorite uređaj s tim što su pored.

Isto tako kažu ako ima više od jednog pokazivački uređaj na popisu.

My System: Eclipse

Procesor (i):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Matične ploče:
Asus P5Q Pro
RAM memorija:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafička kartica (e):
Saphire Radeon 4850
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Golema
Optički pogon (e):
Sony al cheapo jedan.
Case / PSU:
Antec trista
Hlađenje:
Arktik hladnjaci 7 Pro, 3 case obožavatelja.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Operacijski sustav (e):
XP SP3
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Symantec pop da je onemogućen laurenwyne Virus, Spyware i sigurnost 62 25. Ruj 2008 08:36
Please help! Izrežite i zalijepite onemogućen? darkdude69 Općenito Software Chat 2 22. Ruj 2008 14:44
Problem - Google onemogućio je Spyware! lawt555 Virus, Spyware i sigurnost 31 6. travanj 2008 11:51
XP OEM proizvod tipke onemogućen Microsoft braddersep Windows Operating Systems 4 6. travanj 2008 09:49
Darn Hard Drive je Onemogućene! Polkigtry General Hardware Chat 1 12 siječanj 2008 04:27
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.