![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sve sam čizma gore, na touchpad radi fino ali samo za nekoliko minuta. A box dolazi se govoreći: "Tvoja TouchPad je onemogućen jer Synaptics TouchPad vozač je otkrio još jedan pokazivački uređaj priključen na vaše računalo." Moj laptop misli da ga je miš priključen na PS / 2 port (ne), pa iako je sve funkcionalnosti za touchpad je još uvijek zastupljen na upravljačkoj ploči sve dobre stvari (listanje, kutak za grananje i sl.) ima zaustavljen. To je vozačka ME lud! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Desnom tipkom miša kliknite na My Computer Odaberi Svojstva Odaberi Hardware Kliknite Device Manager Zatim kliknite na Pregled -- Show Hidden Devices Vidi postoje li žute obavijesti na bilo koju od stavki širenjem svakog stabla u red. Posebno provjerite Miševi i ostali pokazivački uređaji Ako postoje bilo kakve obavijesti odgovorite uređaj s tim što su pored. Isto tako kažu ako ima više od jednog pokazivački uređaj na popisu.
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Symantec pop da je onemogućen | laurenwyne | Virus, Spyware i sigurnost | 62 | 25. Ruj 2008 08:36 |
| Please help! Izrežite i zalijepite onemogućen? | darkdude69 | Općenito Software Chat | 2 | 22. Ruj 2008 14:44 |
| Problem - Google onemogućio je Spyware! | lawt555 | Virus, Spyware i sigurnost | 31 | 6. travanj 2008 11:51 |
| XP OEM proizvod tipke onemogućen Microsoft | braddersep | Windows Operating Systems | 4 | 6. travanj 2008 09:49 |
| Darn Hard Drive je Onemogućene! | Polkigtry | General Hardware Chat | 1 | 12 siječanj 2008 04:27 |
| Thread Tools | |
| |