![]() |
|
| |||
| |||
| בכל פעם שאני אתחול המצב, את touchpad עובד בסדר אבל רק לכמה דקות. קופסת מגיע למעלה אומר: "TouchPad שלך הושבת בגלל Synaptics TouchPad הנהג זיהה התקן הצבעה אחר פקוק לתוך המחשב." הנייד שלי חושב כי יש לו עכבר פקוק לתוך PS / 2 יציאות (לא עושה את זה), ולכן למרות כל הפונקציונליות של touchpad עדיין מיוצג על לוח הבקרה את כל הדברים הטובים (גלילה, פינת הקשה וכו ') יש עצר. זה היה מטורף driving me! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לחץ לחיצה ימנית על המחשב שלי בחר נכסים בחר חומרה לחץ מנהל ההתקנים לאחר מכן לחץ על תצוגה -- הצג התקנים מוסתרים תבדוק אם יש צהוב התראות על כל אחד מהפריטים בהרחבת כל עץ בתורו. במיוחד לבדוק עכברים ושאר התקני הצבעה אם ישנם התראות תגובה עם התקן מה הם ליד. כמו כן אומרים אם יש יותר מאשר מכשיר אחד המצביעים הרשומים.
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Symantec POP שהוא מושבת | laurenwyne | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 62 | 25 ספטמבר 2008 08:36 |
| עזרה בבקשה! גזור והדבק מושבת? | darkdude69 | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | 22 ספטמבר 2008 14:44 |
| בעיה - Google מושבת ידי תוכנות ריגול! | lawt555 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 31 | 6 אפריל 2008 11:51 |
| XP OEM מפתחות מוצר מושבתת על ידי מיקרוסופט | braddersep | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 6 אפריל 2008 09:49 |
| לעזאזל Hard Drive מבוטלת! | Polkigtry | כללי חומרה צ 'אט | 1 | 12th ינואר 2008 04:27 |
| שרשרת כלים | |
| |