![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Everytime I boot up, Touchpad veikia puikiai, bet tik keletą minučių. Langelyje pasirodo sako: "Jūsų Touchpad buvo išjungta, nes Synaptics Touchpad vairuotojas aptiko kitą rodmenų įtaisas prijungtas prie kompiuterio. Mano nešiojamas kompiuteris mano, kad jis pele įjungtas į uostą PS / 2 (jis neturi), ir tt nors visus touchpad funkcijos vis dar atstovauja valdymo skydelyje visą good stuff (nemirksi, kampinis pakratant ir tt) turi sustojo. Tai buvo Driving Me Insane! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite Mano kompiuteris Pasirinkite Nekilnojamasis Pasirinkite Aparatūra Spauskite Device Manager Tada spustelėkite Vaizdas -- Rodyti paslėptus įrenginius Pažiūrėkite, ar yra geltonosios perspėjimų apie bet plečiant kiekviena savo ruožtu medžio elementai. Ypač patikrinti Pelės ir kitų įrenginių įvedimo Jei yra kokių nors perspėjimų Atsakyti su prietaisu, ką jie yra šalia. Pat sako, kad jei yra daugiau nei vienas rodmenų įtaisas sąraše.