mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Laptop-uri, telefoane mobile si PDA-uri

Register

Touch Pad meu a fost dezactivat

Reply

Thread Tools
Old 19 ianuarie 2008, 13:45
Noile state Group

Default Touch Pad meu a fost dezactivat

De fiecare data am boot-up, Touchpad lucrări de bine, dar numai pentru câteva minute. O cutie, vine a spune: "TouchPad dvs. a fost dezactivat pentru că Synaptics TouchPad şofer a descoperit un alt dispozitiv de indicare conectat la calculator." Laptop-ul meu crede că are un mouse conectat la PS / 2 port (nu), şi aşa, deşi toate funcţionalitate a Touchpad este reprezentat încă de pe panoul de control toate lucrurile bune (defilare, atingând colţul etc), a oprit. Acest lucru a fost CONDUCEREA ME nebun!
Old 19 ianuarie 2008, 14:31
Moderator Group

Default Touch Pad meu a fost dezactivat

Click dreapta pe My Computer

Selectaţi Proprietăţi

Selectaţi Hardware

Faceţi clic pe Device Manager

Apoi, faceţi clic pe Vedere -- Show Hidden Devices

A se vedea dacă există galben alerte cu privire la oricare dintre elementele prin extinderea fiecare copac, la rândul său.

Mai ales verifica Şoareci şi alte dispozitive de indicare

Dacă există un răspuns alerte cu ce aparat sunt lângă.

De asemenea, spune în cazul în care există mai mult de un dispozitiv de indicare enumerate.

Sistemul meu: Eclipse

Procesor (e):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Plăci de bază:
Asus P5Q Pro
Memorie RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
Placă grafică (e):
Saphire Radeon 4850
Placă de sunet:
La bord
Hard Drive (e):
Vast
Optical Drive (e):
Sony al cheapo o.
Cauza / PSU:
Antec trei sute de
Răcire:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 caz fani.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Sistem de operare (e):
XP SP3
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.