![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| De fiecare data am boot-up, Touchpad lucrări de bine, dar numai pentru câteva minute. O cutie, vine a spune: "TouchPad dvs. a fost dezactivat pentru că Synaptics TouchPad şofer a descoperit un alt dispozitiv de indicare conectat la calculator." Laptop-ul meu crede că are un mouse conectat la PS / 2 port (nu), şi aşa, deşi toate funcţionalitate a Touchpad este reprezentat încă de pe panoul de control toate lucrurile bune (defilare, atingând colţul etc), a oprit. Acest lucru a fost CONDUCEREA ME nebun! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Click dreapta pe My Computer Selectaţi Proprietăţi Selectaţi Hardware Faceţi clic pe Device Manager Apoi, faceţi clic pe Vedere -- Show Hidden Devices A se vedea dacă există galben alerte cu privire la oricare dintre elementele prin extinderea fiecare copac, la rândul său. Mai ales verifica Şoareci şi alte dispozitive de indicare Dacă există un răspuns alerte cu ce aparat sunt lângă. De asemenea, spune în cazul în care există mai mult de un dispozitiv de indicare enumerate.