![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Everytime я не завантажується, сенсорна панель працює, але тільки на кілька хвилин. Вікні з'являється кажуть: "Ваше TouchPad була відключена, тому що драйвер Synaptics TouchPad знайшов інший вказівний пристрій підключено до комп'ютера." Мій ноутбук вважає, що воно підключено до миші PS / 2 порту (при цьому не знає), і тому, незважаючи на всю функціональність сенсорної панелі як і раніше, представлені на панелі управління, всі гарні речі (скролінг, натиснувши кутку і т.д.), зупинилася. Це було зводить мене з розуму! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Клацніть правою кнопкою на Мій комп'ютер Виберіть Властивості Виберіть Обладнання Натисніть Диспетчер пристроїв Потім натисніть Перегляд -- Показати приховані пристрої Дивіться, чи є жовтий повідомлень з будь-якої з пунктів шляхом розширення кожному дереві, в свою чергу. Особливо перевірити Миші та інші вказують пристрої Якщо є які-небудь помилки Відповісти з яким пристроєм вони стоять поруч. Також кажуть, якщо є більше одного вказівного пристрою в списку.