![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз просто имам Gateway лаптопа от моя брат, модел # MX6455. Имам проблеми с намирането на правилния драйвер за звука. Отидох до шлюза уебсайт и се опита с помощта на драйверите са на сайта, но всеки път, когато се опитате да я инсталирате, тя doesn't работа. Някой знае ли къде мога да намеря драйвер за този проклет лаптоп? Това е очевидно, че водачът Im трябвало да се инсталира, но то навик да работят за мен, той продължава да казва инсталацията не успяха! http://support.gateway.com/support/d...5&uid=17936501 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако отидете на Windows Update уебсайт те биха могли да бъдат в състояние да намери липсващите шофьор. Направиха за мен
| |||
| |||
| ermmm, просто Google свободни драйвери, Айв го зарежда пъти, itll попитам за youre поща и много други неща, но знаеш ли, неговата стойност то предполагам |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Printer Driver Фина-скенер шофьор ще не работа. Windows не може да открие Устройство | Машини за натрошаване | Digital Imaging & Принтери | 4 | 30 август 2009 08:02 |
| "Монитор" шофьор | rebelrider | Графика на карти & Монитори | 4 | 2-ро Nov 2008 18:23 |
| Шофьор HELP! | Ryan90 | Мултимедия & Codecs | 6 | 15 Jan 2008 22:38 |
| Изчезнали драйвер, или нещо такова? Моля, помогнете. | Nick11927 | Мултимедия & Codecs | 2 | 11 Дек 2007 14:21 |
| Как да инсталирате драйвери за XP | smudge2977 | Общи Софтуер Чат | 4 | 24 ноември 2007 12:46 |
| Нишка Инструменти | |
| |