![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Zrovna jsem Gateway laptop od mého bratra, model # MX6455. Mám problémy s hledáním správné ovladače pro zvuk. Šel jsem na webových stránkách portálu a snažil pomocí ovladačů, které na těchto stránkách, ale pokaždé, když se snažím nainstalovat, je doesnt práce. Ví někdo, kde najdu ovladač pro tento notebook sakra? to je zřejmé, že řidič im bejt instalaci, ale je zvyklý pracovat pro mě, pořád říkal, že instalace se nezdařila! http://support.gateway.com/support/d...5&uid=17936501 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud půjdete na webové stránce služby Windows Update, které by mohly být schopni najít chybějící ovladače. Jsou to pro mě
| |||
| |||
| ermmm, prostě google zdarma řidičů, IVE udělali spoustu krát, itll zeptat na youre pošty a spoustu dalších věcí, ale víte, že svůj význam i Předpokládám |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Ovladač tiskárny Fine-skener Driver nebude fungovat. Systém Windows nemůže rozpoznat zařízení | Dezintegrátor | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 4 | 30.srpna 2009 08:02 |
| Monitor řidiče | rebelrider | Graphics Cards & Monitory | 4 | 2. listopadu 2008 18:23 |
| Driver HELP! | Ryan90 | Multimedia & Kodeky | 6 | 15. ledna 2008 22:38 |
| Chybějící ovladače, nebo tak něco? Prosím pomozte. | Nick11927 | Multimedia & Kodeky | 2 | 11. prosince 2007 14:21 |
| Jak nainstalovat ovladače na XP | smudge2977 | Obecné Software Chat | 4 | 24. listopadu 2007 12:46 |
| Thread Nástroje | |
| |