μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Laptops, Κινητά & PDA

Register

Ανάγκη οδηγού

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 29 Νοεμβρίου, 2007, 00:45
Μέλος Ομάδα

Default Ανάγκη οδηγού

Απλώς έχεις ένα φορητό υπολογιστή Gateway από τον αδερφό μου, model # MX6455. Έχω προβλήματα με την εξεύρεση της ορθής οδήγησης για τον ήχο. Πήγα στην ιστοσελίδα της πύλης και προσπάθησε, χρησιμοποιώντας τους οδηγούς που είχαν σχετικά με την ιστοσελίδα, αλλά κάθε φορά που προσπαθώ να το εγκαταστήσετε, θα doesn't εργασίας. Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω έναν οδηγό για αυτό το καταραμένο φορητό υπολογιστή;

αυτή είναι η προφανής οδηγός im υποτίθεται ότι πρέπει να εγκαταστήσετε, αλλά wont δουλειά για μένα, λέγοντας ότι ακολουθεί την εγκατάσταση απέτυχε!
http://support.gateway.com/support/d...5&uid=17936501
Old 1 Δεκεμβρίου 2007, 07:26
Ομάδα Δωρητών

Default Ανάγκη οδηγού

Αν πας στο Windows Update ιστοσελίδα που μπορεί να είναι σε θέση να βρει το χαμένο οδηγού. Το έκαναν για μένα

Το σύστημά μου: Υπολογιστή

Processor (s):
Intel Core Quad Q6600
Motherboard:
Abit IN9
Μνήμες:
2x 1GB Patriot
Κάρτα γραφικών (ες):
XFX 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
Εσωτερική 750GB, 400GB Εξωτερικό
Optical Drive (s):
LG 20x DVD Re-συγγραφέας
Υπόθεση / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Ψύξη:
Zalman HSF
Network / Internet:
Monitor (ες):
LG 19 "LCD
Operating System (s):
Windows XP Media Centre 2005
Old 3 Δεκεμβρίου 2007, 06:34
Μέλος Ομάδα

Default Ανάγκη οδηγού

ermmm, απλά google ελεύθερη οδηγών, IVE κάνει ένα σωρό φορές, itll σας ρωτήσω για youre mail και πολλά άλλα πράγματα, αλλά γνωρίζετε, την αξία που υποθέτω
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.