![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ja pravedan je dobio pristupnički laptop od mog brata, model MX6455 #. Imam problema u pronalaženju ispravan driver za zvuk. JA je otišao to pristupnika web stranice i pokušao koristeći vozači su na web stranici, ali svaki put kad pokušam instalirati ga, on se funkcionirati. se bilo tko zna gdje mogu naci driver za taj prokleti laptop? ovo je očit vozač koji im treba biti instalirate, ali navika funkcionirati za mene, ona čuva kazivanje instalacija nije uspjela! http://support.gateway.com/support/d...5&uid=17936501 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ukoliko otiđite na Windows ažurirati website oni mogli pronaći nestale vozača. Oni su učinili za mene
| |||
| |||
| ermmm, samo google free vozača, Ive učinio opterećenja puta, itll vas tražiti youre mail i mnogo drugih stvari, ali znate, njegove isplati Pretpostavljam |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Printer Driver Fine-skener Vozač neće funkcionirati. Windows ne može otkriti Device | Shredder | Digital Imaging & Pisači | 4 | 30 kolovoz 2009 08:02 |
| Monitor driver | rebelrider | Graphics Cards & Monitors | 4 | 2. studeni 2008 18:23 |
| Vozač POMOĆ! | Ryan90 | Multimedija i kodeci | 6 | 15 siječanj 2008 22:38 |
| Nedostaje upravljački program ili nešto? Please help. | Nick11927 | Multimedija i kodeci | 2 | 11. prosinac 2007 14:21 |
| Kako mogu na XP Install Driver | smudge2977 | Općenito Software Chat | 4 | 24. studeni 2007 12:46 |
| Thread Tools | |
| |