![]() |
|
| |||
| |||
| אני רק צריך 'שער הנייד מאת אחי, מודל MX6455 #. אני נתקל בבעיות למצוא את מנהל ההתקן הנכון עבור קול. הלכתי אל השער וניסה באמצעות אתר האינטרנט של נהגים להם על האתר, אבל בכל פעם שאני מנסה להתקין את זה, זה doesn't עבודה. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את מנהל ההתקן הנייד זה לעזאזל? לכאורה זהו מנהל התקן IM אמור להיות ההתקנה, אבל זה הרגל עבודה בשבילי, זה אומר שומר ההתקנה נכשלה! http://support.gateway.com/support/d...5&uid=17936501 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם אתה מתחיל ב-Windows Update לאתר האינטרנט שהם עלולים להיות מסוגלים למצוא את מנהל ההתקן חסר. הם עשו לי
| |||
| |||
| ermmm, רק נהגים ללא תשלום של Google, ive עשה את זה המון פעמים, itll לבקש ממך מייל youre והרבה דברים אחרים, אבל את יודעת, את שווה את זה אני מניח |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מנהל מדפסת של פיין נהג האם הסורק לא עובד. Windows לא יכול לאתר ההתקנים | Shredder | Digital Imaging & מדפסות | 4 | 30 אוגוסט 2009 08:02 |
| מנהל מעקב אחר | rebelrider | כרטיסי מסך & Monitors | 4 | 2nd נובמבר 2008 18:23 |
| מנהל התקן help!! | Ryan90 | מולטימדיה רכיבי Codec | 6 | ה -15 בחודש ינואר 2008 22:38 |
| נהג חסר, או משהו? אנא עזור. | Nick11927 | מולטימדיה רכיבי Codec | 2 | 11th דצמבר 2007 14:21 |
| כיצד להתקין מנהל התקן על XP? | smudge2977 | כללי תוכנות צ 'אט | 4 | 24 נובמבר 2007 12:46 |
| שרשרת כלים | |
| |