mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus

Register

Reikia vairuotojo

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 29, 2007, 00:45
Narys

Default Reikia vairuotojo

I just got Vartai nešiojamas mano brolis, modelis # MX6455. Aš esu kyla problemų rasti tinkamą tvarkyklę garso. Aš ėjau į vartus svetainėje ir bandė naudoti mašinistų, kuriuos jie turėjo į svetainę, bet kiekvieną kartą, kai bandau įdiegti, ji neveikia,. Ar kas nors žino kur galima rasti tvarkyklę šiam Damn nešiojamas?

Tai matyti vairuotojui, kad jiems turėjo būti įrengta, bet jis įpratęs dirbti už mane, jis išlaiko sakydamas installation failed!
http://support.gateway.com/support/d...5&uid=17936501
Old Gruodis 1, 2007, 07:26
Donorų grupės

Jeigu jūs einate į "Windows Update" svetainėje jie galėtų rasti trūkstamų vairuotojas. Jie man

Mano sistema: Kompiuterinės

Procesorius (-iai):
Intel Quad Core Q6600
Pagrindinė plokštė:
Abit IN9
RAM atmintis:
2x 1GB Patriot
Graphics Card (-ai):
XFX 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Kietasis diskas (-ai):
Vidaus 750GB, 400GB External
Optical Drive (s):
LG 20x DVD re-writer
Case / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Aušinimas:
ZALMAN HSF
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
LG 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
Windows XP Media Center 2.005
Old Gruodis 3, 2007, 06:34
Narys

ermmm, tiesiog google nemokamai vairuotojai, ive done it apkrovų kartų, itll paprašyti jus your mail ir daug kitų dalykų, bet jūs žinote, jo verta manau
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Printer Driver Fine-skenerio tvarkyklė neveikia. Windows negali aptikti Device Smulkintuvas Digital Imaging & Printers 4 Rugpjūtis 30, 2009 08:02
Monitoriaus tvarkyklės rebelrider Graphics Cards & Monitoriai 4 2 lapkritis 2008 18:23
Vairuotojo HELP! Ryan90 Multimedia & Codecs 6 15 sausis 2008 22:38
Trūksta tvarkyklės, arba ką nors? Please help. Nick11927 Multimedia & Codecs 2 11 gruodis 2007 14:21
Kaip įdiegti tvarkyklės XP smudge2977 BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 4 Lapkritis 24, 2007 12:46
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.