mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Portatīvie datori, Mobiles & PDA

Register

Need vadītājs

Reply

Thread Tools
Old Novembris 29, 2007, 00:45
Loceklis

Default Need vadītājs

Es atkal Gateway klēpjdators no mana brāļa, model # MX6455. Man ir problēmas atrast pareizo draiveri skaņu. Es devos vārti mājas lapā un mēģināju izmantojot vadītājiem viņi bija par mājas lapas, bet katru reizi, kad mēģinu uzstādīt, tā doesn't darbu. Vai kāds zina kur es varu atrast draiveri šai damn klēpjdators?

Tas ir redzams transportlīdzekļa vadītājam, kas im vajadzētu būt instalēšanu, bet paradis darbs mani, tā saglabā sakot uzstādīšana neizdevās!
http://support.gateway.com/support/d...5&uid=17936501
Old 1 decembris 2007, 07:26
Donors Group

Default Need vadītājs

Ja jums iet uz Windows Update mājas lapas tās varētu būt iespēja atrast trūkstošo draiveri. Viņi man

Mana sistēma: Datora

Processor (s):
Intel Quad Core Q6600
Motherboard:
ABIT IN9
RAM Operatīvā atmiņa:
2x 1GB Patriot
Graphics Card (s):
XFX 8800GTS 320MB
Sound Card:
Hard Drive (s):
750GB Internal, 400GB External
Optical Drive (s):
LG 20x DVD atkārtota rakstnieks
Case / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Dzesēšana:
ZALMAN HSF
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
LG 19 "LCD
Operating System (s):
Windows XP Media Centre 2.005
Old Decembris 3, 2007, 06:34
Loceklis

Default Need vadītājs

ermmm, tikai google bez šoferiem, IVE darījuši slodzi reizes, itll lūgt jūs youre pastu un daudz citas lietas, bet, ziniet, tā vērts, es domāju
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.