mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Laptop-uri, telefoane mobile si PDA-uri

Register

Aveţi nevoie de driver

Reply

Thread Tools
Old 29 noiembrie 2007, 00:45
Grupul de stat

Default Aveţi nevoie de driver

Tocmai am primit un laptop Gateway de la fratele meu, model # MX6455. Sunt probleme la găsirea corectă a driverului de sunet. M-am dus la poarta de acces site-ul şi a încercat, folosind driver-ele au avut pe site-ul, dar de fiecare dată când încercaţi să-l instalaţi, el doesnt work. Stie cineva unde pot gasi un driver pentru acest laptop la naiba?

acest lucru este aparent driver care im ar fi trebuit să fie de instalare, dar este obiceiul de lucru pentru mine, ţine-l spun de instalare nu a reuşit!
http://support.gateway.com/support/d...5&uid=17936501
Old 1 decembrie 2007, 07:26
Grupul de donator

Dacă te duci pe site-ul Windows Update ele ar putea fi posibil să găsiţi lipsă şofer. I-au făcut pentru mine

Sistemul meu: Puter

Procesor (e):
Intel Quad Core Q6600
Plăci de bază:
Abit IN9
Memorie RAM:
2x 1GB Patriot
Placă grafică (e):
XFX 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Hard Drive (e):
750GB Interne, 400GB externe
Optical Drive (e):
LG 20x DVD re-scriitor
Cauza / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Răcire:
Zalman HSF
Network / Internet:
Monitor (e):
LG 19 "LCD
Sistem de operare (e):
Windows XP Centrul Media 2005
Old 3 decembrie 2007, 06:34
Grupul de stat

ermmm, doar Google gratuit drivere, ive facut-o multe ori, itll vă întreb pentru youre mail şi o mulţime de alte lucruri, dar ştii, îşi merită Presupun
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.