menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

Potreba vodiča

Reply

Thread Tools
Old 29.listopadu 2007, 00:45
Člen Skupina

Default Potreba vodiča

Zrovna som Gateway laptop od môjho brata, model # MX6455. Mám problémy s hľadaním správnej ovládače pre zvuk. Išiel som na webových stránkach portálu a snažil pomocou ovládačov, ktoré na týchto stránkach, ale zakaždým, keď sa snažím nainštalovať, je doesnt práce. Vie niekto, kde nájdem ovládač pre tento notebook sakra?

to je zrejmé, že vodič im bejt inštaláciu, ale je zvyknutý pracovať pre mňa, pořád říkal, že inštalácia zlyhala!
http://support.gateway.com/support/d...5&uid=17936501
Old 1. decembra 2007, 07:26
Darcu Skupina

Default Potreba vodiča

Ak pôjdete na webovej stránke služby Windows Update, ktoré by mohli byť schopní nájsť chýbajúce ovládače. Sú to pre mňa

Môj systém: Tačové

Processor (s):
Intel Quad Core Q6600
Základná doska:
Abit IN9
Pamäť RAM:
2x 1GB Patriot
Grafické karty (s):
XFX 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
Vnútorný 750GB, 400GB externý
Optická mechanika (s):
LG 20x DVD re-spisovateľ
Case / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Chladenie:
Žalman HSF
Sieť / Internet:
Monitor (s):
LG 19 "LCD
Operačný systém (y):
Windows XP Media Centre 2005
Old 3 decembra 2007, 06:34
Člen Skupina

Default Potreba vodiča

ermmm, prostě google zdarma vodičov, IVE urobili veľa krát, itll opýtať na youre pošty a veľa ďalších vecí, ale viete, že svoj význam aj Predpokladám
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.