![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ја праведан је добио приступнички лаптоп од мог брата, модел МКС6455 #. Имам проблема у проналажењу исправан дривер за звук. ЈА је отишао за приступника уеб странице и покушао помоћу возачи су на уеб страници, али сваки пут кад покушам инсталирати га, он се посао. се било ко зна где могу наци дривер за тај проклети лаптоп? ово је очит возач који им треба бити инсталирате, али навика посао за мене, она чува казивање инсталација није успела! хттп://суппорт.гатеуаы.цом/суппорт/д...5&уид=17936501 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Уколико само напријед Уиндоуси модернизирати уебсите они могли пронаћи нестале возача. Они су урадили за мене
| |||
| |||
| ерммм, само гоогле фрее возача, Иве учинио оптерећења пута, итлл вас тражити ыоур маил и много других ствари, али знате, његове исплати Претпостављам |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Тампа? Фине Возач ће скенер не ради. Уиндоус не може да открије уређаја | Схреддер | Дигитал Имагинг & Штампачи | 4 | 30 Авг 2009 08:02 |
| Монитор дривер | ребелридер | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 2 новембар 2008 18:23 |
| Возач ПОМОЋ! | Рыан90 | Мултимедија и кодеци | 6 | 15 јануар 2008 22:38 |
| Недостаје управљачки програм или нешто? Плеасе хелп. | Ницк11927 | Мултимедија и кодеци | 2 | 11 децембар 2007 14:21 |
| Како да на КСП Инсталл Дривер | смудге2977 | Уопштено Софтуаре Цхат | 4 | 24 новембар 2007 12:46 |
| Тхреад Тоолс | |
| |