![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я тільки що отримав ноутбук Gateway з моїм братом, модель № MX6455. У мене виникають проблеми з пошуком правильного драйвера для звуку. Я пішов до шлюзу, веб-сайт і спробував за допомогою драйвера у них на сайті, але кожен раз, коли я намагаюся встановити її, вона оленяча шкіра робота. Хто-небудь знає, де я можу знайти драйвер для цієї проклятої ноутбук? це очевидно, що драйвером їм повинна бути установка, але вона не підходить мені, він продовжує говорити Установка не вдалася! http://support.gateway.com/support/d...5&uid=17936501 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо ви йдете на сайт Windows Update вони могли б знайти відсутні драйвера. Вони зробили для мене
| |||
| |||
| ermmm, просто Google вільних драйверів, Ive зробив він завантажує раз, Itll просимо Вас за Youre пошти та багато інших речей, але ви знаєте, варто припустити, це я |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Драйвер принтера Fine-драйвер сканера НЕ буде працювати. Windows не може знайти пристрій | Шредер | Digital Imaging & Принтери | 4 | 30 серпня 2009 08:02 |
| Драйвер монітора | rebelrider | Графічні карти & Монітори | 4 | 2 листопада 2008 18:23 |
| Driver допоможіть! | Ryan90 | Мультимедіа & кодеки | 6 | 15 січня 2008 22:38 |
| Зниклі без вести водій, або що-небудь? Будь ласка, допоможіть. | Nick11927 | Мультимедіа & кодеки | 2 | 11 грудня 2007 14:21 |
| Як встановити драйвер на XP | smudge2977 | General Software чат | 4 | 24 листопада 2007 12:46 |
| Різьба Інструменти | |
| |