менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Ноутбуки, КПК & Mobiles

Register

Необхідність драйверів

Reply

Різьба Інструменти
Old 29 листопада 2007, 00:45
Член групи

Default Необхідність драйверів

Я тільки що отримав ноутбук Gateway з моїм братом, модель № MX6455. У мене виникають проблеми з пошуком правильного драйвера для звуку. Я пішов до шлюзу, веб-сайт і спробував за допомогою драйвера у них на сайті, але кожен раз, коли я намагаюся встановити її, вона оленяча шкіра робота. Хто-небудь знає, де я можу знайти драйвер для цієї проклятої ноутбук?

це очевидно, що драйвером їм повинна бути установка, але вона не підходить мені, він продовжує говорити Установка не вдалася!
http://support.gateway.com/support/d...5&uid=17936501
Old 1 грудня 2007, 07:26
Донор групи

Якщо ви йдете на сайт Windows Update вони могли б знайти відсутні драйвера. Вони зробили для мене

Моя система: Puter

Процесор (и):
Intel Core Quad Q6600
Материнська плата:
ABIT IN9
ОЗУ:
2x 1GB Patriot
Графічна карта (и):
XFX 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
Внутрішній 750GB, 400GB Зовнішній
Оптичний привід (и):
LG 20x DVD-Writer Re
Діло / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Охолодження:
Залман HSF
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
LG 19 "LCD
Операційна система (и):
Windows XP Media Центр 2005
Old 3 грудня 2007, 06:34
Член групи

ermmm, просто Google вільних драйверів, Ive зробив він завантажує раз, Itll просимо Вас за Youre пошти та багато інших речей, але ви знаєте, варто припустити, це я
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Драйвер принтера Fine-драйвер сканера НЕ буде працювати. Windows не може знайти пристрій Шредер Digital Imaging & Принтери 4 30 серпня 2009 08:02
Драйвер монітора rebelrider Графічні карти & Монітори 4 2 листопада 2008 18:23
Driver допоможіть! Ryan90 Мультимедіа & кодеки 6 15 січня 2008 22:38
Зниклі без вести водій, або що-небудь? Будь ласка, допоможіть. Nick11927 Мультимедіа & кодеки 2 11 грудня 2007 14:21
Як встановити драйвер на XP smudge2977 General Software чат 4 24 листопада 2007 12:46
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.