![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Може ли някой моля помогнете ми намери лаптоп, който ще бъде в състояние да използва за училище, а някои игри на страната (които ще можете да играете повечето / всичките високи края игри с минимален да не МИГ). Следващата година ще бъде зле да колаж, така ли нужда от нещо с много памет. Im търсене на Dell този около $ 800 спектър, който ще бъде в състояние да направят тези 2 неща. Благодаря предварително. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако искате да купите играта Desktop. Ако искате да имате полезен за лаптоп колеж купя netbook.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Здравейте луди, има много isn't компромис между двата въглеродни току-що казах нетна книга е добра за сърфиране в мрежата опитва дума документи и др ... и десктоп PC е построен за игрални ти арго наистина получи лаптоп, който е построен за игрални, освен ако не прекарват много повече пари, отколкото, че и те са все още нищо в игрите в сравнение с десктоп PC половинка.
__________________ (Моят живот) [Computers-Лаптопи-Xbox360-Музика-TV-Филми-] колеж Обучение за моята степен по компютинг. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Когато сте в магазина с две машини един до друг, и двамата 1000 $ един часа десктоп Лаптоп ...
С лаптоп 100% от вашите пари, става факта, това е малък, стилен и преносим, cramming всякакви технологии в малките пространство е силно надясно. Spec е последният приоритет. С десктоп 100% от вашите пари, става спецификационен, защото майката е толкова грозна те арго такса за нищо друго наистина haha. Въпросът е закупуването на работния ви 1000x стойността за пари спецификационен мъдър, за да са добри за игри, но не и портативни. Лаптопи липсата в спекулация, защото всички пари отидоха за което се поберат в една малка случай те не са за игри, те са за вас, ако преместите вашия компютър около една много ... Коне за курсове. Това заяви дори, ако сте имали безкрайни пари, те просто не правят преносими компютри, които могат да се конкурират с настолни компютри, те не съществуват, въпреки продажбите увлекателно разказана история. Тези, които опитват свършиш търси като дебела дете яде торта и какво от това е точката, все пак, те губят всички свои преносимостта, стил, изглежда др .. всички причини за това при закупуване на първо място. Също така плащате пари глупаво да има рязане ръба компютъра е едно нещо, но плащанията глупави пари, за да имат "Опитвам се да се режещи ръба" лаптоп, че не можете да ъпгрейдвате, след 6 месеца, когато той излиза от дата е душевно. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Договорени му много по-добре да си купя един компютър после го ъпгрейд, отколкото лаптоп.
__________________ (Моят живот) [Computers-Лаптопи-Xbox360-Музика-TV-Филми-] колеж Обучение за моята степен по компютинг. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Дали .79 А Differance в Лаптоп Power Suplies върху моя лаптоп? | Haun | Случаи & Power Доставки | 2 | 1-ви ноември 2009 год. 20:55 |
| Проблеми, свързващи 360 до Лаптоп за Интернет и локална мрежа за компютър с лаптоп | navnut | В мрежа, модеми & VoIP | 24 | 12 април 2009 07:14 |
| Подпомагане с ISO | Help1inghand | Мултимедия & Codecs | 4 | 14 Jan 2009 10:12 |
| Лаптоп за охлаждане, докато в лаптоп чанта | pest79456 | Лаптопи, Mobiles & текст | 8 | 30 декември 2008 година 18:39 |
| Нишка Инструменти | |
| |