menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

Pomoc potřeba hledat nového Laptop

Reply

Thread Nástroje
Old 28. června 2009, 16:29
Člen Skupina

Default Pomoc potřeba hledat nového Laptop

Mohl by někdo prosím, pomozte mi najít notebooku, že budu moci využít pro školní a některé herní na stranu (že se budou moci přehrávat většinu / všechny vysoké konci hry s minimálním zpožděním, aby ne). Příští rok se bude špatně koláľí tak i potřebu něco s velkou pamětí. Im hledáte pro dell to je kolem 800 dolarů rozmezí, které bude moci udělat ty 2 věci.
Thanks in advance.
Old 28. června 2009, 18:28
Dárce Skupina

Pokud chcete hru koupit ploše. Pokud chcete mít užitečné laptop pro univerzitu koupit netbook.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 29. června 2009, 00:53
Dárce Skupina

ahoj šílený, tam isnt mnohem kompromis mezi těmito dvěma uhlíku právě říkal, čisté knihy je dobré pro surfování na čistou snaží slovo dokumentů ect ... a PC je postavena na hraní vás převýšení opravdu dostat notebook, který je postavený na hraní, pokud tráví mnohem více peněz než v tom, a jsou stále nic v porovnání s herní PC mate.
Old 29. června 2009, 04:15
Administrátor Skupina

Když jste v obchodě dva stroje vedle sebe, a to 1000 dolarů jeden ploše jeden laptop ...

S notebooku 100% z vaší hotovosti se děje na skutečnost, je to malé, stylové a přenosné, namačkání žádné tech do malých prostor je ostře doprava. Spec je poslední prioritou.

S ploše 100% z vaší hotovosti se děje spec kvůli přehradě věc je tak ošklivá, že převýšení poplatku Vám za nic jiného opravdu haha.

Jde o to, aby si kupovali ploše vás 1000x hodnoty za peníze spec moudrý, a tak jsou vhodné pro hry, ale není přenosná. Notebooky nedostatku spec protože všechny peníze putují na jeho uložení v drobné věci, které nejsou pro hry, které jsou pro vás, pokud vaše PC pohybovat kolem hodně ...

Koně pro kurzy. Řekl, že i kdyby jste měli nekonečné peníze, ale jen Netočím notebooky, které mohou soutěžit se desktops, neexistují přes prodejní spiel. Ty, které se pokouší skončit hledáte jako tuk kluk jedl dort tak jaký je v každém bodě, ztratí veškeré své přenositelnosti, styl, vypadá atd. .. všechny důvody, pro nákup je v první řadě.

Také platební stupidní peníze mají špičkové PC je jedna věc, ale peníze na placení hloupé mít 'se snaží být špici' laptop, že nemůžete upgrade po 6 měsících, kdy se dostane mimo den je duševní.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 29. června 2009, 04:54
Dárce Skupina

Schválené jeho hodně lepší koupit počítač pak upgrade je spíše než notebook.

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Bude ,79 Differance v Laptop Power WIFI vliv na moji notebooku? Haun Případy & Napájecí zdroje 2 1.listopadu 2009 20:55
Problémy s připojením na 360 Laptop k internetu a LAN pro PC notebook navnut Sítě, Modemy & VoIP 24 12. dubna 2009 07:14
Pomáháme s ISO Help1inghand Multimedia & Kodeky 4 14. ledna 2009 10:12
Laptop chlazení, laptop, zatímco v pytli pest79456 Notebooky, Mobily a PDA 8 30. Prosinec 2008 18:39
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.