manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji

Register

Trebate pomoć Traľite Novi Laptop

Reply

Thread Tools
Old 28. lipnja 2009, 16:29
Member Group

Default Trebate pomoć Traľite Novi Laptop

Može bilo tko ugoditi pomoć mene nađi laptop da ću biti u mogućnosti koristiti za školu i neke igre na strani (koja će se moći igrati većina / sva visoka kraju igre uz minimalan da nema kašnjenja). Iduće godine će biti bolestan kolaž pa mi treba nešto sa puno memorije. Im obličje za taj Dell oko 800 dolara raspon koji će biti u mogućnosti za napraviti one 2 stvari.
Hvala unaprijed.
Old 28. lipnja 2009, 18:28
Donatorska Grupa

Ako želite kupiti igru desktop. Ako želite imati korisne za laptop kupiti netbook koledž.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Old 29. lipnja 2009, 00:53
Donatorska Grupa

hello ludi, tu nije puno kompromisa između dva ugljika je upravo rekli ste neto knjigovodstvene je dobra za surfanje net pokussavaju Wordove dokumente itd. ... a desktop PC je izgrađen za gaming li stvarno licemjerje dobiti laptop koji je izgrađen za igranje, osim ako se ne potrošiti puno više novca nego što se i oni su još uvijek ništa u usporedbi s gaming desktop pc drugarica.
Old 29. lipnja 2009, 04:15
Administrator Group

Kada ste u dućan s dvije strojevi pored drugih, i $ 1000 jedan desktop jednog laptopa ...

S laptopa 100% od Vaših gotovinu ide na činjenicu da je mali, elegantan i prijenosni, cramming bilo kojem tech u malu prostor je oštro desno. Izvanred je zadnji prioritet.

Sa 100% desktop vašeg novčanog ide na spec, jer brane što je toliko ružna da cant zadužen za bilo što drugo stvarno haha.

Stvar je u kupnji desktop dobiva li 1000x vrijednost za novac spec. mudra, pa su dobri za igre, ali ne i prijenosni. Prijenosna računala nedostatak u spec. jer sav novac otišao na tome da to stane u maleni slučaju nisu za igre, oni su za Vas ako se kretati oko svoje računalo mnogo ...

Konji za tečajeve. Rekao je da čak i ako su beskrajne novac, oni jednostavno ne čine laptop da mogu natjecati sa osobnim računalima, one ne postoje, unatoč prodaja nagovaranje. One koje završavaju probati obličje poput masti jareća eating cake, tako što je točka anyway, gube sve njihove prenosivosti, stil, izgleda itd. .. sve razloge za kupnju ga na prvo mjesto.

Također uplatom novca glupo da imaju sječivo PC je jedna stvar, ali plaćaju novac glupo imati 'pokušava biti cutting edge' laptopa koje ne možete ažurirati nakon 6 mjeseci kada se dobiva iz datum mentalnog.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 29. lipnja 2009, 04:54
Donatorska Grupa

Dogovorena njegova puno bolje kupiti računalo zatim nadogradite ga, a ne laptopa.

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.