kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Laptopok, PDA-k & Mobiles

Register

Need Helping Keresek egy új laptop

Reply

Téma eszközök
Old Június 28 2009, 16:29
Csoport tagja

Default Need Helping Keresek egy új laptop

Tud akárki legyen szíves, segítsen nekem egy laptop, hogy képes lesz használni az iskolai és egyes játékokhoz az oldalán (ez lesz képes lejátszani a legtöbb / összes magas játékok minimális nem lag). A következő évben rossz lesz a kollázs Szóval kell valami, egy csomó memóriát. Im looking for a Dell thats körül $ 800 range, hogy képes lesz-e, hogy 2 dolgot.
Köszönöm előre.
Old Június 28 2009, 18:28
Donor Group

Ha meg szeretné vásárolni egy asztali játék. Ha azt szeretnénk, hogy hasznos a laptop főiskola vesz egy netbook.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Június 29 2009, 00:53
Donor Group

hello őrült, ott isnt sok kompromisszum a két szén nemrég mondtam nettó könyv jó surfing nettó próbálják Word dokumentumok stb ... és egy asztali számítógép épített Gaming Ön vidám tényleg egy laptop, hogy épül a szerencsejáték, ha nem költenek egy csomó pénzt, mint azt, és még mindig semmi játékokhoz képest, hogy egy asztali PC-mate.
Old Június 29 2009, 04:15
Administrator Group

Ha az üzletben két gép egymás mellé, mind 1000 $ egy asztalon egy laptop ...

A laptop 100%-a készpénz folyik az a tény, hogy kicsi, stílusos és hordozható, cramming minden tech egy kis helyet nehéz jobbra. Spec az utolsó prioritás.

A desktop 100%-a készpénzben folyik spec, mert a gát nagyon csúnya dolog, ők vidám díj akkor másra igazán haha.

A lényeg az, felvásárlás asztali 1000x kapja meg a pénz értéke spec bölcs, így jó játékok, de nem hordozható. Laptopok hiánya a spec, mert minden a pénz ment ami illeszkedik egy apró, amennyiben nem a játékok, ezek Ha a számítógép körül sok ...

Lovak kurzusokat. Ezzel még akkor is, ha már rengeteg pénzt, csak nem teszi, hogy a laptopok is versenyeznek desktops, nem létezik, annak ellenére, értékesítési duma. Az pedig, hogy próbáld ki úgy néz ki, mint egy dagadt gyerek eszik pogácsát így mi az a pont egyébként, hogy elvesznek a hordozhatóság, stílus, néz, stb .. az oka, hogy a felvásárlás az első helyen.

Hülye pénzt is fizet, hogy a legmodernebb számítógép egy dolog, de a kifizető a hülye pénzt, hogy egy "próbálják a vágóél" laptopot, amit nem lehet frissítést 6 hónap után, amikor kikerül az időpont mentális.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Június 29 2009, 04:54
Donor Group

Megállapodtak, hogy sokkal jobban tud vásárolni egy számítógépet, akkor azt frissítést, nem pedig egy laptop.

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Használható a ,79-ben A Differance Laptop Power Suplies befolyásolja a laptop? Tengeralattjáró Cases & Power Supplies 2 November 1, 2009 20:55
Problémák összekötő 360-Laptop az Internet és a LAN PC Laptop navnut Hálózatépítés, Modems & VoIP 24 12. április 2009 07:14
Segítségnyújtás az ISO Help1inghand Multimédia és kodekek 4 14. január 2009 10:12
Laptop hűtés, míg a laptop táskát pest79456 Laptopok, PDA-k & Mobiles 8 30. december 2008 18:39
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.