![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Tud akárki legyen szíves, segítsen nekem egy laptop, hogy képes lesz használni az iskolai és egyes játékokhoz az oldalán (ez lesz képes lejátszani a legtöbb / összes magas játékok minimális nem lag). A következő évben rossz lesz a kollázs Szóval kell valami, egy csomó memóriát. Im looking for a Dell thats körül $ 800 range, hogy képes lesz-e, hogy 2 dolgot. Köszönöm előre. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha meg szeretné vásárolni egy asztali játék. Ha azt szeretnénk, hogy hasznos a laptop főiskola vesz egy netbook.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| hello őrült, ott isnt sok kompromisszum a két szén nemrég mondtam nettó könyv jó surfing nettó próbálják Word dokumentumok stb ... és egy asztali számítógép épített Gaming Ön vidám tényleg egy laptop, hogy épül a szerencsejáték, ha nem költenek egy csomó pénzt, mint azt, és még mindig semmi játékokhoz képest, hogy egy asztali PC-mate.
__________________ (My Life) [Számítógép-Laptop-Xbox360-zene-tv-Filmek-] College Studying mert mértéke a számítástechnikában. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha az üzletben két gép egymás mellé, mind 1000 $ egy asztalon egy laptop ...
A laptop 100%-a készpénz folyik az a tény, hogy kicsi, stílusos és hordozható, cramming minden tech egy kis helyet nehéz jobbra. Spec az utolsó prioritás. A desktop 100%-a készpénzben folyik spec, mert a gát nagyon csúnya dolog, ők vidám díj akkor másra igazán haha. A lényeg az, felvásárlás asztali 1000x kapja meg a pénz értéke spec bölcs, így jó játékok, de nem hordozható. Laptopok hiánya a spec, mert minden a pénz ment ami illeszkedik egy apró, amennyiben nem a játékok, ezek Ha a számítógép körül sok ... Lovak kurzusokat. Ezzel még akkor is, ha már rengeteg pénzt, csak nem teszi, hogy a laptopok is versenyeznek desktops, nem létezik, annak ellenére, értékesítési duma. Az pedig, hogy próbáld ki úgy néz ki, mint egy dagadt gyerek eszik pogácsát így mi az a pont egyébként, hogy elvesznek a hordozhatóság, stílus, néz, stb .. az oka, hogy a felvásárlás az első helyen. Hülye pénzt is fizet, hogy a legmodernebb számítógép egy dolog, de a kifizető a hülye pénzt, hogy egy "próbálják a vágóél" laptopot, amit nem lehet frissítést 6 hónap után, amikor kikerül az időpont mentális. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Megállapodtak, hogy sokkal jobban tud vásárolni egy számítógépet, akkor azt frissítést, nem pedig egy laptop.
__________________ (My Life) [Számítógép-Laptop-Xbox360-zene-tv-Filmek-] College Studying mert mértéke a számítástechnikában. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Használható a ,79-ben A Differance Laptop Power Suplies befolyásolja a laptop? | Tengeralattjáró | Cases & Power Supplies | 2 | November 1, 2009 20:55 |
| Problémák összekötő 360-Laptop az Internet és a LAN PC Laptop | navnut | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 24 | 12. április 2009 07:14 |
| Segítségnyújtás az ISO | Help1inghand | Multimédia és kodekek | 4 | 14. január 2009 10:12 |
| Laptop hűtés, míg a laptop táskát | pest79456 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 8 | 30. december 2008 18:39 |
| Téma eszközök | |
| |