![]() |
|
| |||
| |||
| מישהו יכול בבקשה לעזור לי למצוא מחשב נייד, כי אני יוכל להשתמש לבית הספר וחלק המשחקים בצד (כי יוכל לשחק ביותר / סוף כל הגבוהים משחקים עם מינימלי כדי לא לפגר). בשנה הבאה הולכת להיות חולה קולאז אז אני צריך משהו עם הרבה זיכרון. Im מחפש Dell thats סביב $ 800 טווח שיהיה מסוגל לעשות את הדברים האלה 2. תודה מראש. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם אתה רוצה לקנות משחק שולחני. אם אתה רוצה להיות שימושי עבור מכללת הנייד לקנות netbook.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| שלום מטורף, יש הרבה isn't פשרה בין שני פחמן יש רק אמר לך נטו הספר הוא טוב עבור גלישה נטו מנסה מסמכי Word ect ... וכן Desktop PC נבנה עבור המשחקים צביעות אתה באמת לקבל מחשב נייד כי הוא בנוי על המשחק, אלא אם אתה מבלה הרבה יותר כסף מאשר כי הם עדיין כלום לעומת המשחקים של שולחן העבודה של מחשב חבר.
__________________ (החיים שלי) [מחשבים, מחשבים נישאים-Xbox360-מוסיקה-TV-films-] מכללת הלומד שלי תואר מחשוב. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כשאתה לחנות עם שתי מכונות לצד אחד את השני, גם 1000 $ אחד אחד שולחן העבודה הנייד ...
עם 100% של הנייד שלך במזומן הולך על העובדה שזה קטן, אלגנטי ו ניידים, cramming בכל Tech לתוך שטח קטן היא חדה ימינה. Spec היא עדיפות אחרונה. עם 100% של שולחן העבודה שלך במזומן קורה spec, כי אם דבר כל כך מכוער הם צביעות לחייב אותך על כל דבר אחר באמת haha. הנקודה היא לקנות שולחן העבודה 1000x אתה מקבל את הערך של הכסף spec חכם, אז הם משחקים טוב, אבל לא נישא. מחשבים נישאים מחסור ב spec כי כל הכסף הלך על דבר מתאים זעיר מקרה הם לא משחקים, הם עבור אם תעביר את המחשב סביב הרבה ... סוסים לקורסים. עם זאת, גם אם היו אין סוף כסף, הם פשוט לא יכולים לעשות את זה מחשבים ניידים להתחרות עם שולחנות עבודה, הם אינם קיימים למרות המכירות לדבר בשטף. נסה את אלו אשר בסופו של דבר להסתכל כמו ילד שמן לאכול עוגה אז מה המטרה בכל מקרה, הם מאבדים את כל הטלטלות, סגנון, מביט וכו '.. כל הסיבות לקנות אותן מלכתחילה. גם טיפשי לשלם כסף כדי לקבל מחשב קצה גזירה היא דבר אחד, אבל טיפש משלם כסף יש 'מנסה להיות גזירה קצה' הנייד כי לא ניתן לשדרג לאחר 6 חודשים, כאשר היא מקבלת לא מעודכנת היא נפשית. המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| |||
| |||
| מוסכם על הרבה יותר טוב לקנות מחשב אז לשדרג אותו ולא מחשב נייד.
__________________ (החיים שלי) [מחשבים, מחשבים נישאים-Xbox360-מוסיקה-TV-films-] מכללת הלומד שלי תואר מחשוב. |