mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus

Register

Poreikis Pagalba Ieškote naujas nešiojamas

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 28, 2009, 16:29
Narys

Default Poreikis Pagalba Ieškote naujas nešiojamas

Ar kas nors man padėti susirasti nešiojamąjį kompiuterį, kad galėsiu naudotis mokyklos ir kai kurios pusėje žaidimų (kad galės žaisti dauguma / visi aukščiausios klasės žaidimų su minimaliomis, kad ne VVG). Kitais metais bus blogai ketinate koliažas, kad man reikia kažką su atminties daug. Im looking for Dell thats apie 800 $ diapazonas galės daryti tuos 2 dalykus.
Thanks in advance.
Old Birželis 28, 2009, 18:28
Donorų grupės

Jei norite žaidimo pirkti darbastalio. Jei norite turėti naudingą nešiojamas kompiuteris už Kolegijos pirkti Netbook.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Birželis 29, 2009, 00:53
Donorų grupės

hello crazy, ten forget daug kompromisą tarp dviejų anglies neseniai pasakė jums neto knyga gera už naršymą internete, bandant "Word" dokumentus ect ... ir Desktop PC pastatyta žaidimų you cant really get nešiojamas, kad yra sukurta žaidimų, nebent jūs praleidžiate daug daugiau pinigų negu, kad ir jie vis dar nieko, žaidimų, palyginti su Desktop PC mate.
Old Birželis 29, 2009, 04:15
Administrator Grupė

Jei esate parduotuvėje dvi mašinos šalia kito, tiek $ 1.000 vienas Desktop vieną laptopo ...

Su nešiojamas 100% savo pinigų eina apie tai, kad yra mažas, stilingas ir patogus nešiotis, bet kalimas Tech į mažoje erdvėje sunku teisė. Techninė yra paskutinis prioritetas.

Su darbastalio 100% savo pinigų eina apie spec, nes užtvanka yra tai, kad jie bjaurus cant mokesčio už ką nors tikrai haha.

Punktas perka Desktop pasireiškia jums 1000x pinigų vertė spec išmintingas, kad yra gerų žaidimų, o ne nešiojamas. Nešiojamieji trūksta spec, nes visi pinigai nuėjo su tuo, kad tilptų nedidelis atveju jie ne žaidimai, jie yra, jeigu jūs perkelsite savo kompiuterio aplink daug ...

Arkliai kursus. Tai sakė, net jei jums buvo begalinis pinigų, jie tiesiog daro ne nešiojamiems kompiuteriams, kad galėtų konkuruoti su stacionarūs kompiuteriai, jų nėra, nepaisant pardavimų Spiel. Tie, kurie bando galų gale atrodo kaip riebalų vaikas valgo tortą tai kas yra taškas anyway, jie praranda visas savo mobilumu, stilius, išvaizda ir tt .. visų pirkimo jį į pirmąją vietą priežasčių.

Taip pat moka pinigus kvailas, kad naujausiuose PC yra vienas dalykas, bet kvailas moka pinigus, kad "stengiasi būti pirmaujančia" nešiojamasis kompiuteris, kurį galima atnaujinti ne po 6 mėnesių, kai jis bus pasenęs yra psichikos.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Birželis 29, 2009, 04:54
Donorų grupės

Suderintas jo daug geriau pirkti kompiuterį tada atnaujinti jį, o ne nešiojamas.

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.