![]() |
|
| |||
| |||
| Vai kāds lūdzu man palīdzēt atrast klēpjdators, ka es varētu izmantot skolu un dažas spēles uz pusi (kas spēs atskaņot visvairāk / visi augstākās klases spēles ar minimālu ne lag). Nākamais gads slikti var doties uz kolāžas tāpēc man ir nepieciešams kaut kas, kam daudz atmiņas. Im looking par dell thats ap 800 $ robežās, kas spēs izdarīt šīs 2 lietas. Thanks in advance. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja jūs vēlaties spēli pirkt desktop. Ja jūs vēlaties būt noderīgs klēpjdatoru koledža nopirkt Netbook.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| hello crazy, tur isn't daudz kompromisu starp diviem oglekļa tikko Jums stāstījis neto grāmata ir laba, sērfošana neto mēģina Word dokumentu ect ... un desktop PC ir būvēts spēļu Jūs nevar īsti iegūt klēpjdators, kas ir veidota, lai spēļu, ja vien jūs pavadīt daudz vairāk naudas nekā un viņi vēl neko spēļu salīdzinot ar desktop pc mate.
__________________ (My Life) [Datori, Portatīvie datori, Xbox360-Music-Tv-Filmas-] koledža Mācības par manu grādu skaitļošanas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kad tu esi veikalā ar divām mašīnām blakus viens otram, gan 1.000 $ viena desktop viens klēpjdators ...
Ar klēpjdators 100% no jūsu naudas notiek fakts, ka tas ir mazs, stilīgs un pārnēsājamiem, cramming jebkurš tech vērā nelielās telpās ir grūti pareizi. Spec ir pēdējā prioritāte. Ar desktop 100% no jūsu naudas notiek spec, jo aizsprostu lieta ir tik neglīts tie aprunāt samaksu, ja vēlaties kaut ko vēl īsti haha. Punkts pērk desktop izpaužas jūsu 1000x naudas vērtību spec gudrs, tāpēc ir labi spēlēm, bet ne portable. Laptops trūkums spec, jo visi naudu devās padarot to fit in tiny ja tie nav spēlēm, viņi, ja jūs pārvietot savu datoru pa daudz ... Zirgi kursi. Ka teica, pat ja tu būtu bezgalīgs naudas, viņi vienkārši nav padarīt klēpjdatoru, kas var konkurēt ar desktopiem, tie nav, neskatoties uz pārdošanas runāt. Tie, kas mēģina nokļūt meklējat, piemēram, tauku mazulis ēd kūku tā, kas ir point anyway, viņi zaudē visu savu pārvedamību, stils, izskatās utt .. visi iemesli, pērkot to pirmajā vietā. Pievērš stulba naudas ir visprogresīvākās PC ir viena lieta, bet maksāt stulba nauda ir "cenšas būt griešanas mala" klēpjdatoru, ka jūs nevar jaunināt pēc 6 mēnešiem, ja tā kļūst novecojis ir garīgās. Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Vienojās tās daudz labāk nopirkt datoru, tad uzlabotu to, nevis klēpjdators.
__________________ (My Life) [Datori, Portatīvie datori, Xbox360-Music-Tv-Filmas-] koledža Mācības par manu grādu skaitļošanas. |