rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Laptopy, Telefony i Akcesoria

Register

Potrzeba Pomoc Szukasz nowego laptopa

Reply

Narzędzia wątku
Old 28 czerwiec 2009, 16:29
Członek grupy

Default Potrzeba Pomoc Szukasz nowego laptopa

Czy ktoś proszę mi pomóc znaleźć laptopa i że będą mogli korzystać do szkoły i kilka gier na stronie (które będą w stanie odtwarzać większość / wszystkie wysokiej klasy gry z minimalnym opóźnieniem, że nie). W przyszłym roku być źle się kolażu i tak trzeba coś z dużą ilością pamięci. Im looking for a dell thats około 800 dolarów zakres, który będzie w stanie robić tych rzeczy 2.
Thanks in advance.
Old 28 czerwiec 2009, 18:28
Grupa dawcy

Jeśli chcesz kupić grę na pulpicie. Jeśli chcesz mieć laptopa przydatne dla kolegium kupić netbook.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".

My System: 日夏子

Procesor (y):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Płyta główna:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamięć RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Karta graficzna (y):
PNY 8800GTS 320MB
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chłodzenie:
4x yate-120mm + 200mm Loon górę
Sieć / Internet:
Qwest
Monitor (y):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (-y):
Windows XP + 7
Old 29 czerwiec 2009, 00:53
Grupa dawcy

hello crazy, tam isnt dużo kompromisu między dwoma węgla właśnie powiedziałem netto książka jest dobra dla surferów netto próbujesz słowo dokumenty itd. ... i PC jest zbudowany w grach you cant naprawdę dostać laptopa, który jest zbudowany w grach, jeśli nie spędzają dużo więcej pieniędzy niż to, i nadal są niczym w porównaniu do gier PC mate.
Old 29 czerwiec 2009, 04:15
Administrator Group

Kiedy jesteś w sklepie z dwoma maszynami obok siebie, oba 1000 dolarów jednego pulpitu jeden laptop ...

Z laptopem 100% swoich środków pieniężnych ma na fakt, że małe, stylowe i przenośne, cramming wszelkich technologii do małych przestrzeni jest ostro w prawo. Spec jest ostatnim priorytet.

Z pulpitu 100% posiadanej gotówce spec się dzieje, ponieważ matka jest tak brzydki cant one pobierać opłaty za coś innego naprawdę haha.

Punktu skupu jest na pulpicie zostanie Ci 1000x wartość pieniądza spec mądry, więc są dobre do gier, ale nie przenośne. Laptops brak w specyfikacji, ponieważ wszystkie pieniądze poszedł na co mieści się w mały przypadku nie są one do gier, są one na razie poruszać komputerze wokół dużo ...

Konie kursów. Mimo to, nawet jeśli miał niekończące pieniądze, oni po prostu nie wnoszą laptopów, które mogą konkurować z pulpitów, które nie istnieją, pomimo sprzedaży spiel. Te, które starają się doprowadzić do jak Fat kid jedzenia ciasta tak, co jest punktem anyway, tracą wszystkie swoje możliwości, styl, wygląd itp. .. wszystkie powody kupowania go na pierwszym miejscu.

Również płatnicze głupi pieniądze mają czołówce komputera to jedna sprawa, ale głupio zwracając pieniądze mają "stara się być czołówce" laptop, którego nie można uaktualnić po 6 miesięcy, gdy dostaje nieaktualna jest psychicznego.

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 29 czerwiec 2009, 04:54
Grupa dawcy

Uzgodnionego jej dużo lepiej kupić komputer następnie uaktualnienie go zamiast laptopa.

Register

Zakładki