![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Poate cineva te rog ajută-mă să găsesc un laptop care i se va putea folosi pentru şcoală şi unele jocuri de pe lateral (care va fi capabilă să joace cel mai / toate ridicat sfârşitul jocuri cu minim pentru a nu rămâne în urmă). Anul viitor va fi prost colaj asa ca am nevoie de ceva, cu o mulţime de memorie. Im caută un dell thats în jurul a 800 dolari gama, care va fi în măsură să facă aceste 2 lucruri. Mulţumesc în avans. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dacă doriţi să cumpăraţi un joc de birou. Dacă doriţi să aveţi un laptop util pentru colegiu cumpăr un netbook.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| salut nebun, acolo isnt mult de compromis între cele două carbon are doar ti-a spus o plasă de carte este un lucru bun pentru navigarea pe net incercand documente Word ect ... şi de un desktop PC este construit pentru jocuri tine cant-adevăr a lua un laptop, care este construit pentru jocuri, cu excepţia cazului în care vă petrece mult mai mult decât de bani şi că acestea sunt încă nimic în jocuri, comparativ cu un desktop PC colega.
__________________ (My Life) [Calculatoare-Laptopuri-Xbox360-Muzica-Tv-Filme-] Studiu pentru Colegiul meu în grad de calcul. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Când sunteţi în magazin, cu două maşini una lângă alta, ambele 1000 dolari un desktop un laptop ...
Cu laptop de 100% de numerar se întâmplă de fapt este mic, elegant şi portabil, bucherie orice tehnologie într-un mic spaţiu este greu dreapta. Spec este ultima prioritate. Cu un desktop de 100% de numerar se întâmplă spec., deoarece barajul lucru este atât de urât ei cant percepe pentru orice altceva foarte haha. Ideea este să cumpere un desktop vă 1000x valoarea pentru bani spec. înţelept, sunt atât de bun pentru jocuri, dar nu portabil. Laptop-uri lipsă în spec. toţi banii pentru că a mers pentru a face din ea se încadrează într-o mică cazul în care nu sunt de jocuri, sunt pentru dacă mutaţi în jurul PC-ul o mulţime ... Cai de cursuri. Asta a spus, chiar dacă ai avut nelimitate de bani, ei doar nu fac laptop-uri, care pot concura cu desktop-uri, acestea nu există în ciuda vânzărilor Spiel. Cei care ajung să încercaţi să căutaţi ca un copil gras mănâncă tort atat de ceea ce este la punctul oricum, ele îşi pierd toate portabilitate, stil, aspect etc .. toate motivele de cumpărare este în primul rând. De asemenea, plata prost de bani pentru a avea o tăiere marginea PC este un singur lucru, dar prost plătiţi de bani pentru a avea un "încercarea de a fi tăiere marginea 'laptop care nu aveţi posibilitatea să actualizaţi după 6 luni, atunci când acesta se afla de data este mentale. Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Aprobat sale mult mai bine să cumpăr un calculator apoi upgrade-o, mai degrabă decât un laptop.
__________________ (My Life) [Calculatoare-Laptopuri-Xbox360-Muzica-Tv-Filme-] Studiu pentru Colegiul meu în grad de calcul. |