menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

Pomoc potreba hľadať nového Laptop

Reply

Thread Tools
Old 28. júna 2009, 16:29
Člen Skupina

Mohol by niekto prosím, pomôžte mi nájsť notebooku, že budem môcť využiť pre školské a niektoré herné na stranu (že sa budú môcť prehrávať väčšinu / všetky vysoké konci hry s minimálnym oneskorením, aby ne). Budúci rok sa bude zle koláľí tak aj potrebu niečo s veľkou pamäťou. Im hľadáte pre dell to je okolo 800 dolárov rozmedzí, ktoré bude môcť urobiť ty 2 veci.
Thanks in advance.
Old 28. júna 2009, 18:28
Darcu Skupina

Ak chcete hru kúpiť ploche. Ak chcete mať užitočné laptop pre univerzitu kúpiť netbook.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 +620 W Aerocool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 29. júna 2009, 00:53
Darcu Skupina

ahoj šialený, tam isnt oveľa kompromis medzi týmito dvoma uhlíka práve říkal, čisté knihy je dobré pre surfovanie na čistú snažia slovo dokumentov ect ... a PC je postavená na hranie vás prevýšenia naozaj dostať notebook, ktorý je postavený na hranie, ak trávia oveľa viac peňazí ako v tom, a sú stále nič v porovnaní s herné PC mate.
Old 29. júna 2009, 04:15
Administrátor Skupina

Keď ste v obchode dva stroje vedľa seba, a to 1000 dolárov jeden ploche jeden laptop ...

S notebooku 100% z vašej hotovosti sa bude na tom, je to malé, štýlové a prenosné, namačkání žiadne tech do malých priestorov je ostro doprava. Spec je posledný prioritou.

S ploche 100% z vašej hotovosti sa deje spec kvôli priehrade vec je tak škaredá, že prevýšenia poplatku Vám za nič iného naozaj haha.

Ide o to, aby si kupovali ploche vás 1000x hodnoty za peniaze spec moudrý, a tak sú vhodné pre hry, ale nie je prenosná. Notebooky nedostatku spec pretože všetky peniaze putujú na jeho uloženie v drobné veci, ktoré nie sú pre hry, ktoré sú pre vás, ak vaše PC pohybovať okolo veľa ...

Kone pre kurzy. Povedal, že aj keby ste mali nekonečné peniaze, ale len Netočím notebooky, ktoré môžu súťažiť sa desktops, neexistujú cez predajné Spiel. Ty, ktoré sa pokúša skončiť hľadáte ako tuk kluk jedl dort tak aký je v každom bode, stratí všetky svoje prenosnosti, štýl, vyzerá atď .. všetky dôvody, pre nákup je v prvom rade.

Tiež platobnej stupidní peniaze majú špičkové PC je jedna vec, ale peniaze na platenie hlúpe mať 'sa snaží byť špici' laptop, že nemôžete upgrade po 6 mesiacoch, kedy sa dostane mimo deň je duševné.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 29. júna 2009, 04:54
Darcu Skupina

Schválené jeho hodně lepší kúpiť počítač potom upgrade je skôr ako notebook.

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.