az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Dizüstü bilgisayarlar, PDA'lar ve Mobiles

Register

Yardımcı Yeni Dizüstü Looking for Need

Reply

Konu Araçları
Old 28 Haziran 2009, 16:29
Üye Grubu

Default Yardımcı Yeni Dizüstü Looking for Need

Beni bir dizüstü i okul ve yanındaki bazı oyun faydalanabilecekseniz bulmanıza yardımcı miyiz (en oynatabilirsiniz olacaktır / tüm yüksek son oyunlar hiçbir gecikme için çok az). Sonraki yıl hasta kolaj için bu yüzden fazla belleğe bir ihtiyacınız olacak. Im bu 2 şey yapmak mümkün olacaktır 800 $ uzaklığı yaklaşık bir vadi şu arıyorum.
Şimdiden teşekkür ederiz.
Old 28 Haziran 2009, 18:28
Bağış Grubu

Eğer oyun bir masaüstü almak istiyorum. Eğer üniversite bir netbook almak için yararlı bir dizüstü istiyorum.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "

Benim Sistemi: 日夏子

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Anakart:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM hafıza:
2GB Patriot Extreme Performansı
Grafik Kartı (ler):
PNY 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Sabit Disk (ler):
80GB + 500GB
Optik Sürücü (ler):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Soğutma:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm üst
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Qwest
Monitör (ler):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP + 7
Old 29 Haziran 2009, 00:53
Bağış Grubu

merhaba deli, orada sadece net kitap söyledi net çalıştığınız kelime belgeleri sörf için iyidir iki karbon arasında daha uzlaşma isnt EKT ... ve bir masaüstü bilgisayar oyun için sürece çok daha fazla para harcamak gerçekten bu oyun için yapılmış bir dizüstü bilgisayar almak cant inşa daha ve hala oyun içinde hiçbir şey bir masaüstü bilgisayar dostum karşılaştırılır.
Old 29 Haziran 2009, 04:15
Yönetici Grubu

Ne zaman dükkanda iki makine her yan, her iki $ 1000 bir masaüstü bir dizüstü bilgisayar ile ediyoruz ...

Nakit para ve dizüstü bilgisayar 100% ile, şık ve taşınabilir küçük olması üzerine, küçük bir alan olarak, zor herhangi bir teknoloji tıkınma gidiyor. Spec son önceliktir.

Çünkü baraj şey bu yüzden başka bir şey için gerçekten haha ücret cant çirkin olan nakit bir masaüstü% 100 ile özel üzerinde devam etmektedir.

Mesele bir masaüstü satın alma, böylece oyunlar için, ancak taşınabilir değildir iyi olduğunu 1000x karşılığı değeri özel akıllıca olur. Çünkü bütün parayı bu küçük bir durumda bu oyun için, bir sürü etrafında PC'nize taşımak için ... değildir uygun hale gitti Laptops Spec eksik

Dersler için Atlar. Bu bile, sadece bu masaüstleri ile rekabet edebilecek dizüstü bilgisayarlar yapamazlar, bunlar satış Spiel rağmen yoksa sonsuz karşılığı söyledi. Olan bir şişman çocuk ne nokta yine de onlar gibi görünüyor .. tüm taşınabilirlik, stil kaybedecek bir pasta yemek gibi son deneyin İlk başta bu satın alma için tüm nedenler.

Akıl da bir kesme kenarı PC için aptal para ödemeden bir şey ama aptal para ödemeden bir 'çalışıyorum 6 ay sonra zaman zaman aşımına uğradı alır yükseltme değil dizüstü kenar' kesim olarak sahip olmaktır.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 29 Haziran 2009, 04:54
Bağış Grubu

Değil, bir dizüstü bilgisayar da yükseltme ve çok daha iyi o zaman bir bilgisayar satın almak Anlaştık.

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından