менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Ноутбуки, КПК & Mobiles

Register

Знадобитися допомога в пошуку нового ноутбука

Reply

Різьба Інструменти
Old 28 червня 2009, 16:29
Член групи

Default Знадобитися допомога в пошуку нового ноутбука

Чи можна будь ласка, допоможіть мені знайти ноутбук, який я зможу використовувати для шкіл та деяких іграх на стороні (що буде в змозі грати самі / все високі іграх кінця з мінімальними Ні лага). Наступного року Ill Be збирається колажу тому мені потрібно щось з великим обсягом пам'яті. Im шукає Dell Thats близько $ 800 діапазоні, які будуть в змозі зробити ці 2 речі.
Спасибо заранее.
Old 28 червня 2009, 18:28
Донор групи

Якщо ви хочете купити гру робочого столу. Якщо ви хочете мати корисний ноутбук для коледжу купити нетбук.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 29 червня 2009, 00:53
Донор групи

Привіт божевільним, то хіба багато компромісу між двома вуглецю тільки що сказав вам чистий книга хороша для серфінгу чистої намагаються документи ECT слова ... і настільних ПК побудований на грі нахиляє ви отримаєте ноутбук, який побудований на грі, якщо ви витрачаєте набагато більше грошей, ніж це, і вони як і раніше, нічого в іграх в порівнянні з настільним ПК Mate.
Old 29 червня 2009, 04:15
Адміністратор групи

Коли ви до магазину з двома машинами поруч один з одним, і $ 1000 один настільний ноутбук ...

З ноутбуком 100% вашої готівки відбувається насправді це невеликий, стильний і портативний, зубріння будь-яких технологій в невеликому просторі жорсткого права. Специфікація в останню чергу.

З настільним 100% вашої готівки йде на ризик, тому що гребля річ настільки потворні нахиляє вони стягують плату за що-небудь ще дійсно Haha.

Річ у купівлі настільного Gets You 1000x Співвідношення ціна / якість Spec мудрий, тому добре підходять для ігор, але не переносимість. Ноутбуки відсутність у специфікації, тому що всі гроші пішли на що робить його придатним в крихітному випадку, якщо вони не призначені для гри, вони призначені для при переміщенні комп'ютера навколо багато ...

Коні на курсах. При цьому навіть якщо у вас нескінченні гроші, вони просто не роблять ноутбуки, які можуть конкурувати з ПК, вони не існують, незважаючи на Spiel продажів. Ті, які намагаються в кінцевому підсумку схожі Fat Kid їдять торт Так що крапку в будь-якому випадку, вони втрачають всі їх портативність, стиль виглядає т.д. .. всі причини для його покупки, в першу чергу.

Також платять гроші безглуздо мати передній край ПК це одне, але платять гроші безглуздо мати "намагається бути передній край 'ноутбука, що ви не можете оновити після 6 місяців, коли він вийде з дати психічного.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 29 червня 2009, 04:54
Донор групи

Погоджено своєму набагато краще купити комп'ютер, потім обновіть її, а не ноутбук.

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Буде .79 Differance в переносних Power Витратні матеріали впливають на лептопі? Haun Справа & блоки живлення 2 1 листопада 2009 20:55
Проблеми при підключенні 360 ноутбук для Інтернету і локальної мережі для ПК для ноутбуків navnut Мережа, Модеми & VoIP 24 12 квітня 2009 07:14
Допомога в ISO Help1inghand Мультимедіа & кодеки 4 14 січня 2009 10:12
Ноутбук охолодження, а в сумку для портативного комп'ютера pest79456 Ноутбуки, КПК & Mobiles 8 30 грудня 2008 18:39
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.