![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Чи можна будь ласка, допоможіть мені знайти ноутбук, який я зможу використовувати для шкіл та деяких іграх на стороні (що буде в змозі грати самі / все високі іграх кінця з мінімальними Ні лага). Наступного року Ill Be збирається колажу тому мені потрібно щось з великим обсягом пам'яті. Im шукає Dell Thats близько $ 800 діапазоні, які будуть в змозі зробити ці 2 речі. Спасибо заранее. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо ви хочете купити гру робочого столу. Якщо ви хочете мати корисний ноутбук для коледжу купити нетбук.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Привіт божевільним, то хіба багато компромісу між двома вуглецю тільки що сказав вам чистий книга хороша для серфінгу чистої намагаються документи ECT слова ... і настільних ПК побудований на грі нахиляє ви отримаєте ноутбук, який побудований на грі, якщо ви витрачаєте набагато більше грошей, ніж це, і вони як і раніше, нічого в іграх в порівнянні з настільним ПК Mate.
__________________ (Моє життя) [Комп'ютери-Ноутбуки-Xbox360-Музика-ТБ-фільмів] Вивчення коледжу для моїх ступенем з інформатики. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Коли ви до магазину з двома машинами поруч один з одним, і $ 1000 один настільний ноутбук ...
З ноутбуком 100% вашої готівки відбувається насправді це невеликий, стильний і портативний, зубріння будь-яких технологій в невеликому просторі жорсткого права. Специфікація в останню чергу. З настільним 100% вашої готівки йде на ризик, тому що гребля річ настільки потворні нахиляє вони стягують плату за що-небудь ще дійсно Haha. Річ у купівлі настільного Gets You 1000x Співвідношення ціна / якість Spec мудрий, тому добре підходять для ігор, але не переносимість. Ноутбуки відсутність у специфікації, тому що всі гроші пішли на що робить його придатним в крихітному випадку, якщо вони не призначені для гри, вони призначені для при переміщенні комп'ютера навколо багато ... Коні на курсах. При цьому навіть якщо у вас нескінченні гроші, вони просто не роблять ноутбуки, які можуть конкурувати з ПК, вони не існують, незважаючи на Spiel продажів. Ті, які намагаються в кінцевому підсумку схожі Fat Kid їдять торт Так що крапку в будь-якому випадку, вони втрачають всі їх портативність, стиль виглядає т.д. .. всі причини для його покупки, в першу чергу. Також платять гроші безглуздо мати передній край ПК це одне, але платять гроші безглуздо мати "намагається бути передній край 'ноутбука, що ви не можете оновити після 6 місяців, коли він вийде з дати психічного. Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Погоджено своєму набагато краще купити комп'ютер, потім обновіть її, а не ноутбук.
__________________ (Моє життя) [Комп'ютери-Ноутбуки-Xbox360-Музика-ТБ-фільмів] Вивчення коледжу для моїх ступенем з інформатики. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Буде .79 Differance в переносних Power Витратні матеріали впливають на лептопі? | Haun | Справа & блоки живлення | 2 | 1 листопада 2009 20:55 |
| Проблеми при підключенні 360 ноутбук для Інтернету і локальної мережі для ПК для ноутбуків | navnut | Мережа, Модеми & VoIP | 24 | 12 квітня 2009 07:14 |
| Допомога в ISO | Help1inghand | Мультимедіа & кодеки | 4 | 14 січня 2009 10:12 |
| Ноутбук охолодження, а в сумку для портативного комп'ютера | pest79456 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 8 | 30 грудня 2008 18:39 |
| Різьба Інструменти | |
| |