![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Здравейте приятели. Един приятел ми се обади и попита за препоръка за лаптопа. Аз знам нищо за лаптопи. Можеш ли да fart smellers, имам предвид умни fellers
Помощ за него? Той иска евтин лаптоп само за уеб браузъра. Помолих за игрите, той каза не. Той може би иска (дори и ако той не знае LOL) нещо, което могат да се справят видеоклипове в достоен начин, а може би и 4GB на RAM, както и голям твърд диск, както е възможно, докато все още има бюджет машина. Дали те години на 4GB RAM "евтини" в лаптоп? Благодаря предварително.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Просто вземем netbook като Мини 2140 или ЕЕО 1000HE и постави 2GB SODIMM в нея. Купи копие от CoreAVC за видео възпроизвеждане също.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Моята система: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Аз ще отида за или Samsung NC10 или Lenovo S10
Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
|
|||
|
|||
|
Благодарности.
|
|
|
|||