![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj lidičky. A kamarád mi volal a ptal na doporučení pro notebook. Vím, že nic o notebooky. Můžeš fart smellers, myslím chytrý chlapi mu pomohli ven? Chce levný notebook jen na prohlížení webových stránek. Zeptal jsem se o hry, řekl ne. Asi chce (i když neví, lol), že něco dokáže zpracovat video v důstojné podobě, a to asi 4 GB RAM a jak velký HDD je to možné, ale zároveň si rozpočet stroj. Je to 4GB RAM "levné" v notebooku? Thanks in advance. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stačí uchopit jedna jako netbook Mini 2140 nebo EEE 1000HE a dát 2 GB SODIMM v něm. Koupit kopii CoreAVC pro přehrávání videa taky.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chtěl bych jít buď Samsung NC10 nebo Lenovo S10
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Díky. |
|
| |||
| |||
| Dohodnuto, že Samsung rocks!
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |