![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου παιδιά. Ένας φίλος μου τηλεφώνησε και ζήτησε τη σύσταση για ένα φορητό υπολογιστή. Δεν ξέρω τίποτα σχετικά με φορητούς υπολογιστές. Μπορείτε να κλάνω smellers, εννοώ έξυπνη fellers βοηθήσει τον έξω; Θέλει ένα φθηνό φορητό υπολογιστή μόνο για web browsing. Ρώτησα για παιχνίδια, δεν είπε. Μάλλον θέλει (ακόμη και εάν δεν γνωρίζει lol), κάτι που μπορεί να χειριστεί τα βίντεο σε μια αξιοπρεπή τρόπο, και πιθανότατα 4GB της μνήμης RAM και ως μεγάλη HDD δυνατό ενώ ακόμη προϋπολογισμό μηχανή. Είναι 4GB της μνήμης RAM "φθηνό" σε ένα φορητό υπολογιστή; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Απλά πιάσε ένα netbook όπως το Mini ή 2140 ΕΗΗΕ 1000HE και να 2GB SODIMM σε αυτό. Αγοράστε ένα αντίγραφο του βίντεο CoreAVC για πολύ.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα πάει είτε για το Samsung NC10 ή η Lenovo S10
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
| Πολιτική συμφωνία, η Samsung βράχους!
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ποια Φτηνές χαρούμενος και Laptop για Nan μου!; Τι Spec Να να ψάχνει; | απλή Στιου | Laptops, Κινητά & PDA | 5 | 20 Μαρ 2009 13:25 |
| Ένα νέο φορητό υπολογιστή - οποιεσδήποτε συστάσεις; " | Theresonly1 | Laptops, Κινητά & PDA | 4 | 21 Απρ 2008 08:41 |
| Φτηνές laptop | pete21 | Laptops, Κινητά & PDA | 10 | 6 Jan 2008 11:14 |
| Συστάσεις | Atsu | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 2 | 5 Jan 2008 10:48 |
| Απλά χρειάζεται κάποια βοήθεια ή συστάσεις ... | cyyoung2000 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 8 | 24 Δεκ. 2007 11:25 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |