![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravo ljudi. A prijatelj me zove i pita za preporuku za laptop. Ja ništa ne znate o prijenosnicima. Možete li prdnuti smellers, mislim pametna fellers pomoć njega? On želi jeftini laptop samo za pregledavanje weba. JA je pitao o igrama, rekao je ne. On je vjerojatno želi (čak i ako on ne zna lol) nešto što može nositi videozapise na pristojan način, a verovatno i 4GB RAM-a, kao i velik HDD moguće dok još proračun stroja. Je's 4GB RAM-a "jeftina" u laptop? Hvala unaprijed. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Samo zgrabite jedan netbook poput Mini 2140 ili 1000HE eee i stavi 2GB SODIMM u njemu. Kupi kopiju CoreAVC za video reprodukciju previše.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja bih ići na oba Samsung NC10 ili Lenovo S10
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Hvala. |
|
| |||
| |||
| Dogovoreno je Samsung stijena!
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |