![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Hello emberek. Egy barátom hívott, és kérte az ajánlást a laptop. Tudom, hogy semmit sem laptops. Tud fing smellers Úgy értem, okos fellers
segítsen neki? Azt akarja, hogy az olcsó laptop csak a webböngészés. Azt kérdezték játékok, azt mondta, nem. Biztos akar (még ha ő nem tudja, lol), amit tud kezelni videók méltó módon, és valószínűleg 4GB RAM, és nagy HDD lehetséges, hogy még a költségvetés gép. Ez a 4 GB RAM "olcsó" a laptop? Köszönöm előre.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ragadjatok netbook, mint a Mini vagy a 2140 EEE 1000HE és egy 2GB SODimm benne. Vesz egy-egy példányát CoreAVC a videó lejátszást is.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
My System: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Inkább az egyik a Samsung NC10, vagy a Lenovo S10
Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
|
|||
|
|||
|
Köszönöm.
|
|
|
|||