![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Howdy folks. Draugas man paskambino ir paprašė už nešiojamas rekomendacija. Aš nieko nežinau apie nešiojamuosius kompiuterius. Ar galite bezdalius smellers, aš tai protingas fellers padeda jam atlikti? Jis nori pigūs nešiojamieji tik naršyti internete. Paklausiau apie žaidimus, jis pasakė ne. Jis tikriausiai nori (net jei jis nežino, lol), kad kažkas gali apdoroti vaizdo geras būdas, ir turbūt 4GB RAM ir kaip Big HDD kuo nors dar biudžeto mašina. Ar's 4GB RAM "pigiai" ir nešiojamas? Thanks in advance. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tiesiog gaukite kaip 2.140 Mini arba EEĮ 1000HE Netbook ir įdėti 2GB SODIMM joje. Nusipirkti CoreAVC kopija vaizdo atkūrimą per.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Norėčiau eiti arba Samsung NC10 arba Lenovo S10
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Ačiū. |
|
| |||
| |||
| Sutinku, Samsung rocks!
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kuris Pigus ir linksmas Laptop My Nan!? Kas Spec turėčiau ieškote? | paprastas STU | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 5 | Kovas 20, 2009 13:25 |
| Naujas nešiojamas kompiuteris - rekomendacijas? " | Theresonly1 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 4 | Balandis 21, 2008 08:41 |
| Pigus nešiojamasis kompiuteris | pete21 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 10 | 6 sausis 2008 11:14 |
| Atsiliepimai | ATSU | Virus, Spyware & Security | 2 | 5 sausis 2008 10:48 |
| Tiesiog reikia šiek tiek padėti ar rekomendacijas ... | cyyoung2000 | Graphics Cards & Monitoriai | 8 | 24 gruodis 2007 11:25 |
| Temos įrankiai | |
| |