![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj lidičky. A kamarát mi volal a pýtal na odporúčanie pre notebook. Viem, že nič o notebooky. Môžeš fart smellers, myslím šikovný chlapi mu pomohli ven? Chce lacný notebook len na prezeranie webových stránok. Spýtal som sa o hry, povedal nie. Asi chce (aj keď nevie, lol), že niečo dokáže spracovať video v slušnej forme, a to asi 4 GB RAM a ako veľký HDD je to možné, ale zároveň si rozpočet stroj. Je to 4GB RAM "lacné" v notebooku? Thanks in advance. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stačí uchopiť jedna ako netbook Mini 2140 alebo EEE 1000H a dať 2 GB SODIMM v ňom. Kúpiť kópiu CoreAVC pre prehrávanie videa taky.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chcel by som ísť buď Samsung NC10 alebo Lenovo S10
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Vďaka. |
|
| |||
| |||
| Dohodlo sa, že Samsung rocks!
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ktoré Lacnejšie a veselá Laptop My Nan? Aká Spec Mám hľadať? | jednoduchý stu | Notebooky, Mobily a PDA | 5 | 20. marec 2009 13:25 |
| Nový notebook - žiadne odporúčania? " | Theresonly1 | Notebooky, Mobily a PDA | 4 | 21. apríla 2008 08:41 |
| Lacný notebook | pete21 | Notebooky, Mobily a PDA | 10 | 6. januára 2008 11:14 |
| Odporúčanie | Atsumi | Virus, spyware a bezpečnosť | 2 | 5. januára 2008 10:48 |
| Jednoducho potrebujú nejakú pomoc alebo odporúčania ... | cyyoung2000 | Graphics Cards & Monitory | 8 | 24. December 2007 11:25 |
| Thread Tools | |
| |