![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Howdy Folks. Друг подзвонив мені і попросив рекомендацію для ноутбука. Я нічого не знаю про ноутбуках. Чи можете ви пердеть smellers, я маю на увазі Smart вальник допомогти йому? Він хоче дешевий ноутбук тільки для веб-браузера. Я запитав про ігри, він нічого не сказав. Напевно, він хоче (навіть якщо він не знає, LOL) щось, що може обробляти відео в пристойно, і, ймовірно, 4GB RAM і як Big HDD можливо в той же час бюджет машині. Складає 4 ГБ оперативної пам'яті's "дешевими" в ноутбуці? Спасибо заранее. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Просто візьміть Netbook як Mini 2140 або EEE 1000HE і покласти 2GB SODIMM в ньому. Купити копії CoreAVC для відтворення відео теж.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я б ні для Samsung NC10 або Lenovo S10
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Спасибо. |
|
| |||
| |||
| Згоден, Samsung Rocks!
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Який дешевий і веселі ноутбук для Моя Нана!? Spec Що я повинен Looking For? | простий Stu | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 5 | 20 березня 2009 13:25 |
| Новий ноутбук - будь-які рекомендації? ` | Theresonly1 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 4 | 21 квітня 2008 08:41 |
| Дешевий ноутбук | pete21 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 10 | 6 січня 2008 11:14 |
| Рекомендацій | Атсу | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 2 | 5 січня 2008 10:48 |
| Просто потрібна допомога або рекомендації ... | cyyoung2000 | Графічні карти & Монітори | 8 | 24 грудня 2007 11:25 |
| Різьба Інструменти | |
| |