![]() |
|
| |||
| |||
| Има добри и всичко, но моят въпрос е, че те използват твърди дискове т.е. флаш карти и флаш карти имат само известна част от цикъла на живот, докато не умрат прави това, те се купуват една или не, причината защо ли да попитам е, защото една от колегите ми в работата е предлагането ми ASUS EEE 901 1GB 20gb за £ 200 за какво си мислиш? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Времето, когато това е проблем, е дълъг миналото. Стотици хиляди цикли начин ще бъде дълъг, отколкото вие ще искате това.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| току-що го отведоха в £ 175 и в пакета е удължен батерията и кожена случай, но аз DONT грижи кажеш случай една че ASUS осигуряват адекватен enougth |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| HDD е в нормални компютри имат само ограничен брой цикли също. Въпреки това, netbook ще продължи много по-дълго, отколкото е необходимо тя да!
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Преносими Vs Netbooks | Тъмен кон | Лаптопи, Mobiles & текст | 9 | 6 май 2007 г. 20:17 |
| Нишка Инструменти | |
| |