![]() |
|
| |||
| |||
| Existuje dobrý a všechno, ale moje otázka je, že používání pevných disků, tj. flash karty a flash karty pouze určité množství cyklů života až do své smrti to, že vás z nákupu jednoho nebo ne, důvod, proč bych se zeptat, protože jeden z mých kolegů v práci, je mi nabízí Asus Eee 901 1GB 20GB za 200 liber, co myslíte?! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čas, kde to je problém, je však minulostí. Stovky tisíc cyklů bude cesta déle, než budete chtít.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Právě jsem ho do 175libra také ve svazku je delší výdrž na baterie a kožené pouzdro, ale já dont péče záchvat věci ten, který ASUS poskytnout adekvátní enougth |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| HDD v běžných počítačích pouze omezený počet cyklů taky. Nicméně, netbook bude trvat mnohem déle, než je třeba ji!
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Notebooky Vs Netbooks | Dark jezdec | Notebooky, Mobily a PDA | 9 | 6. května 2007 20:17 |
| Thread Nástroje | |
| |