![]() |
|
| |||
| |||
| ott jó, és minden, de a kérdés az általuk használt szilárd állapotú lemezek azaz flash kártyák és flash kártyát csak egy bizonyos összeget a ciklusok az élet addig, amíg meg nem hal meg ez a leszopott felvásárlás vagy nem, az ok, amiért annyit kérek, mert az egyik A kollégáim a munkahelyi kínál nekem egy ASUS Eee 901 1GB 20GB for £ 200 mit gondol? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Az az idő, amikor ez a kérdés jóval. Százezrei ciklusok lesz így hosszabb lesz akarom.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| most vettem le a 175 £ is a batyut egy kiterjesztett akkumulátor és a bőr esetében, de én dont care bout az esetben, ha az egyik, hogy az ASUS rendelkezik megfelelő enougth |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| HDD van a szokásos számítógépek csak korlátozott számú ciklust is. Ugyanakkor az elmúlt netbook lesz sokkal hosszabb, mint amennyire szüksége lenne, hogy!
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Notebook Vs Netbooks | Dark Knight | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 9 | 6. május 2007 20:17 |
| Téma eszközök | |
| |