![]() |
|
| |||
| |||
| istnieją dobre i wszystko, ale moje pytanie jest ich wykorzystanie dysków Solid State tj. karty pamięci flash i kart pamięci flash tylko pewną ilość cykli życia, dopóki nie umrze to was off skupu jednego lub nie, powód jest Pytam dlatego, że jedna moich kolegów w pracy oferuje mi ASUS EEE 901 1gb 20gb do £ 200, co o tym myślisz?! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| W czasie, gdy był problem już dawno minionych. Setki tysięcy cykli sposób będzie dłuższy niż zechcesz ją.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| just got go do £ 175 w wiązce jest przedłużony baterii i skórzanym etui, ale i dont care bout przypadku jednej że ASUS jest dostarczenie odpowiednich enougth |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| HDD jest w normalnych komputerach tylko mają ograniczoną liczbę cykli zbyt. Jednakże, netbook będzie trwał znacznie dłużej niż trzeba go!
|
| Zakładki |