![]() |
|
| |||
| |||
| bine acolo şi că toate, dar întrebarea mea este în stare solidă pe care o folosesc discuri adică flash carduri şi flash carduri numai au un anumit număr de cicluri de viaţă, până când o să moară face acest lucru te pun pe o cumpere sau nu, pe motiv de ce i se cere, pentru că una colegii mei de la locul de muncă este de a oferi un Asus EEE-mi 901 1GB 20gb de £ 200 ce crezi?! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| În momentul în care a fost o problemă este lung trecut. Sute de mii de cicluri de drum va fi mai mult decât veţi dori aceasta.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| doar sa-l în jos pentru a £ 175 de asemenea, în bocceaua prelungit este o baterie şi un caz de piele, dar i dont grijă prindere cazul în care un asus oferi este adecvat enougth |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| HDD normal scris în computere au doar un număr limitat de cicluri de asemenea. Cu toate acestea, netbook va dura mult mai mult decât aveţi nevoie de ea pentru a!