![]() |
|
| |||
| |||
| je dobrá a všetko, ale moje otázka je, že používajú pevné disky tj flash karty a flash kariet len určité množstvo cyklov života až do smrti sa to dostať z nákupu jedného alebo nie, dôvod, prečo som sa opýtať, pretože jeden z mojich kolegov v práci ponúka mi asus eee 901 1GB 20GB za 200 libier, čo si o tom myslíš? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| V čase, keď bol problém, že je dávno preč. Stovky tisíc cyklov bude cesta dlhšia, ako budete chcieť.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Len ho na £ 175 aj vo zväzku je rozšírená batéria a kožené puzdro, ale i dont starostlivosti bout prípade jednej že asus je poskytnúť zodpovedajúce enougth |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| HDD je v bežných počítačoch mať len obmedzený počet cyklov taky. Avšak, netbook bude trvať oveľa dlhšie, než je potreba ho!
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Notebooky Vs Netbooks | Dark jazdec | Notebooky, Mobily a PDA | 9 | 6. mája 2007 20:17 |
| Thread Tools | |
| |