![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Само за стартиране ми нишки с проблема. Току-що има втора ръка лаптоп. Той wasn't използва много от последния собственик но не са склонни да го използват за гледане на DVD-та или безплатно онлайн, така тя не се използва много повече. През последните няколко дни феновете (може би само един от тях) е придобил силно и това звучи като че му skipping също. Не мисля, че му причинява лаптопа да прегрява, тъй като тя все още превключватели след 5 минути и аз не знам дали той се нуждае само почистване. Има ли този звук запознат с никого? Също така исках да се уверете, че той не е основен проблем, въпреки че съм чувал фен заместители са евтини все пак. Im не било чудесно с лаптопи, това е моят първи. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вие трябва да можете да премахнете някои панели от базата да се разкрие фенове.
| |||
| |||
| Както казва Дейв, той нито ще се нуждаят от почистване, или вие ще откриете, че след малко "непослушен употреба", топката лагери са били принудени от позиция. В този случай, нов вентилатор е необходимо. "Непослушен употреба": лаптоп не е лаптоп. Това е лаптоп. Имаме coined името лаптоп, и ние не трябва да имат. Седенето в бележника върху скута си понякога блокира фенове въздушния поток, и причинява висок въртящ момент във фен моторни самоцел. Тетрадка трябва да се използва на солидна плоска повърхност, или одобрена скачване-гара или професионална инструментариума. |
|
| |||
| |||
| Трябва ли да купя нещо, за да почистите професионалната им или аз съм просто ОК, за да използвате мека четка? |
|
| |||
| |||
| Ще се оправя с мека четка, просто се нежно:) |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Дали .79 А Differance в Лаптоп Power Suplies върху моя лаптоп? | Haun | Случаи & Power Доставки | 2 | 1-ви ноември 2009 год. 20:55 |
| Шумни вентилатори, а не на прах | mrdaveyk | Случаи & Power Доставки | 6 | 29 Авг 2008 09:49 |
| Шумна Компютърна Докато Изтегляне | anthony0005 | Общи Хардуер Чат | 8 | 27 април 2008 12:41 |
| Шумна MAXTOR Hard Drive | чип | Дискове & сменяемите носители | 2 | 21 Jan 2008 08:40 |
| Шумна Компютърна Trouble | slipend | Общи Хардуер Чат | 11 | 8 август 2007 13:09 |
| Нишка Инструменти | |
| |