![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jen na začátku vypnutí nitěmi s mým problémem. Jsem dostal druhou stranu notebooku. To wasn't používá mnohem podle posledního majitele, ale spíše jsem jej použít pro sledování DVD nebo online chatu tak to zvykne mnohem více. Za posledních pár dní se fanoušci (možná jen jeden z nich) se dostali hlasitěji a to zní, jako by jeho přeskakování taky. Nemyslím si, že její příčinou přehřátí notebooku, protože stále vypíná po 5 minutách a já nevím, jestli to prostě potřebuje očistu. Má tento zvuk seznámí se s někým? Také chtěl, aby se ujistil, že se nejedná o závažný problém, i když jsem slyšel ventilátor náhrady jsou levné tak. Im není veliký s notebooky buď, tohle je moje první. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Měli byste být schopni odstranit některé panely od základny odhalit fanoušků.
| |||
| |||
| Jak Dave říká, že budete potřebovat buď čisté, nebo zjistíte, že po troše "zlobivý užívání", na kuličková ložiska byly přinuceny opustit pozici. V tomto případě nového fanouška je to nutné. "Nemravný použití": notebook není přenosný. Jedná se o notebook. Máme razila jméno laptop, a neměli bychom mít. Obývací notebook na vašem klíně někdy blokuje fanoušků proudění vzduchu, a způsobuje vyšší točivý moment v ventilátoru motoru samotného. A notebook by měl být použit na rovný pevný povrch, nebo schválenou-dokovací stanici nebo profesionální dílnu. |
|
| |||
| |||
| Potřebuji si koupit něco k profesionální čisté s nimi, nebo jsem ok to stačí použít měkký kartáček? |
|
| |||
| |||
| Budete v pohodě s měkkým kartáčem, jen se jemně:) |