μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Laptops, Κινητά & PDA

Register

Θορυβώδες Laptop

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 30η Αυγούστου του 2007, 11:57
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Θορυβώδες Laptop

Απλά για να ξεκινήσει μου κλωστές με ένα πρόβλημα. Μόλις έχεις ένα μεταχειρισμένο laptop. Είναι wasn't χρησιμοποιείται πολύ από τον τελευταίο ιδιοκτήτη, αλλά τείνω να το χρησιμοποιούν για τα DVD που παρακολουθούν ή συνομιλείτε online έτσι ώστε να συνηθίσουν κάνει πολύ περισσότερα. Κατά τις τελευταίες δύο ημέρες οι οπαδοί (ίσως μόνο ο ένας από αυτούς) έχει πάρει πιο δυνατά και ακούγεται σαν την παράλειψη πολύ. Δεν νομίζω ότι η πρόκληση για την υπερθέρμανση του φορητού υπολογιστή, επειδή εξακολουθεί να σβήνει μετά από 5 λεπτά και δεν ξέρω αν αυτό ακριβώς χρειάζεται καθαρισμό. Μήπως αυτό ήχου γνωστή σε κανέναν; Επίσης, θέλησε να βεβαιωθείτε ότι δεν ήταν ένα μεγάλο πρόβλημα, αν και έχω ακούσει ανεμιστήρα αντικαταστάσεις είναι φθηνά έτσι κι αλλιώς. Im δεν laptops με μεγάλη είτε, αυτή είναι η πρώτη μου.
Old 30η Αυγούστου του 2007, 12:33
Διαχειριστής Ομάδα

Default Θορυβώδες Laptop

Θα πρέπει να είναι σε θέση να καταργήσει ορισμένα φύλλα από τη βάση για να αποκαλύψουν τους οπαδούς.

Καθαριότητα ή να την αντικαταστήσει, όπως είναι απαραίτητο.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 30, Αυγούστου 2007, 19:17
Μέλος Ομάδα

Default Θορυβώδες Laptop

Dave Όπως λέει, αυτό θα πρέπει είτε ένα καθαρό, ή μπορείτε να βρείτε ότι μετά από λίγο "κακό χρήσης", τα ρουλεμάν έχουν αποχωρήσει από θέση. Σε αυτή την περίπτωση, ένα νέο ανεμιστήρα είναι απαραίτητη.

"Άτακτος χρήση": ένα laptop δεν είναι ένα φορητό υπολογιστή. Είναι ένα τετράδιο. Έχουμε επινόησε το όνομα laptop, και δεν πρέπει να έχουν. Συνεδρίαση για το φορητό σας αγκαλιά ενίοτε μπλοκ τους οπαδούς ροή αέρα, και προκαλεί υψηλότερη ροπή του κινητήρα ανεμιστήρα ίδια. Ένα φορητό θα πρέπει να χρησιμοποιείται σε μια επίπεδη επιφάνεια στερεών, ή σε εγκεκριμένο docking-station ή επαγγελματικό Workbench.
Old 1η Σεπτεμβρίου 2007, 07:03
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Θορυβώδες Laptop

Χρειάζεται να αγοράσω κάτι επαγγελματικό για τον καθαρισμό τους με ή για να είμαι εντάξει απλά χρησιμοποιήστε ένα μαλακό βουρτσάκι;
Old 1η Σεπτεμβρίου 2007, 07:07
Μέλος Ομάδα

Default Θορυβώδες Laptop

Θα σας καλά με ένα μαλακό βουρτσάκι, απλώς να είναι ήπια:)
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Θα ένας .79 Α Differance στο Laptop Power Suplies επηρεάζω μου Laptop; Haun Θήκες & Τροφοδοτικά 2 1 Νοεμβρίου 2009 20:55
Fan θορυβώδη, δεν σκόνης mrdaveyk Θήκες & Τροφοδοτικά 6 29 Αυγ 2008 09:49
Ενώ Κατεβάζοντας θορυβώδες Υπολογιστών anthony0005 Γενική Συζήτηση Hardware 8 27 Απρ 2008 12:41
Θορυβώδες Maxtor Hard Drive chip Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 2 21 Ιαν 2008 08:40
Θορυβώδες Computer Trouble slipend Γενική Συζήτηση Hardware 11 8η Αυγούστου 2007 13:09
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.