![]() |
|
| |||
| |||
| Απλά για να ξεκινήσει μου κλωστές με ένα πρόβλημα. Μόλις έχεις ένα μεταχειρισμένο laptop. Είναι wasn't χρησιμοποιείται πολύ από τον τελευταίο ιδιοκτήτη, αλλά τείνω να το χρησιμοποιούν για τα DVD που παρακολουθούν ή συνομιλείτε online έτσι ώστε να συνηθίσουν κάνει πολύ περισσότερα. Κατά τις τελευταίες δύο ημέρες οι οπαδοί (ίσως μόνο ο ένας από αυτούς) έχει πάρει πιο δυνατά και ακούγεται σαν την παράλειψη πολύ. Δεν νομίζω ότι η πρόκληση για την υπερθέρμανση του φορητού υπολογιστή, επειδή εξακολουθεί να σβήνει μετά από 5 λεπτά και δεν ξέρω αν αυτό ακριβώς χρειάζεται καθαρισμό. Μήπως αυτό ήχου γνωστή σε κανέναν; Επίσης, θέλησε να βεβαιωθείτε ότι δεν ήταν ένα μεγάλο πρόβλημα, αν και έχω ακούσει ανεμιστήρα αντικαταστάσεις είναι φθηνά έτσι κι αλλιώς. Im δεν laptops με μεγάλη είτε, αυτή είναι η πρώτη μου. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα πρέπει να είναι σε θέση να καταργήσει ορισμένα φύλλα από τη βάση για να αποκαλύψουν τους οπαδούς.
| |||
| |||
| Dave Όπως λέει, αυτό θα πρέπει είτε ένα καθαρό, ή μπορείτε να βρείτε ότι μετά από λίγο "κακό χρήσης", τα ρουλεμάν έχουν αποχωρήσει από θέση. Σε αυτή την περίπτωση, ένα νέο ανεμιστήρα είναι απαραίτητη. "Άτακτος χρήση": ένα laptop δεν είναι ένα φορητό υπολογιστή. Είναι ένα τετράδιο. Έχουμε επινόησε το όνομα laptop, και δεν πρέπει να έχουν. Συνεδρίαση για το φορητό σας αγκαλιά ενίοτε μπλοκ τους οπαδούς ροή αέρα, και προκαλεί υψηλότερη ροπή του κινητήρα ανεμιστήρα ίδια. Ένα φορητό θα πρέπει να χρησιμοποιείται σε μια επίπεδη επιφάνεια στερεών, ή σε εγκεκριμένο docking-station ή επαγγελματικό Workbench. |
|
| |||
| |||
| Χρειάζεται να αγοράσω κάτι επαγγελματικό για τον καθαρισμό τους με ή για να είμαι εντάξει απλά χρησιμοποιήστε ένα μαλακό βουρτσάκι; |
|
| |||
| |||
| Θα σας καλά με ένα μαλακό βουρτσάκι, απλώς να είναι ήπια:) |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Θα ένας .79 Α Differance στο Laptop Power Suplies επηρεάζω μου Laptop; | Haun | Θήκες & Τροφοδοτικά | 2 | 1 Νοεμβρίου 2009 20:55 |
| Fan θορυβώδη, δεν σκόνης | mrdaveyk | Θήκες & Τροφοδοτικά | 6 | 29 Αυγ 2008 09:49 |
| Ενώ Κατεβάζοντας θορυβώδες Υπολογιστών | anthony0005 | Γενική Συζήτηση Hardware | 8 | 27 Απρ 2008 12:41 |
| Θορυβώδες Maxtor Hard Drive | chip | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 2 | 21 Ιαν 2008 08:40 |
| Θορυβώδες Computer Trouble | slipend | Γενική Συζήτηση Hardware | 11 | 8η Αυγούστου 2007 13:09 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |