![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dovoljno je da počnete sa moje threads problem. Ive 'pravedan je dobio rabljenih laptopa. To nije puno koristi od posljednjih vlasnika, ali imaju tendenciju da ću ga koristiti za gledanje DVD-a ili razgovarate online tako da se naviknuti se puno više. U posljednjih nekoliko dana na navijače (možda samo jedan od njih) ima stečeno glasnija i to zvuči kao da je njen preskakanje previše. JA dont 'misliti svojim uzrok laptop do pregrijavanja jer još prekidači isključeni nakon 5 minuta, a ja ne znam ako to treba samo čišćenje. Da li to zvuk poznati itko? Također željela da to nije veliki problem, iako sam čuo navijač zamjenske su jeftini anyway. Im nije bilo veliko uz laptop, ovo mi je prvi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Trebali biste biti u mogućnosti ukloniti neke panele od baze otkriti fanovima.
| |||
| |||
| Kao Dave kaže, to ćete trebati bilo čist, ili ćete naći da je, nakon malo "nevaljao korištenje", loptu ležajevi su isterani iz položaja. U ovom slučaju, novi fan je potrebno. "Nestašan upotrebu": laptop nije prenosivo. It's bilježnicu. Imamo skovao naziv laptop, a mi ne bi trebali imati. Sjedeći u bilježnicu na vašem krilu ponekad blokira protok zraka navijača, i veći okretni moment u uzroke ventilatora motora sama. Bilježnicu treba koristiti na ravnu površinu krutog ili odobrenu docking stanice ili profesionalni radni. |
|
| |||
| |||
| Trebam li kupiti nešto profesionalna čišćenja ih sa ili sam ok samo koristiti mekanu četkom? |
|
| |||
| |||
| Od Vas će biti u redu s mekom četkom, samo biti nježan:) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Hoće ,79 Differance u laptop Power Suplies utjecati na moj laptop? | Haun | Cases & Power Supplies | 2 | 1. studeni 2009 20:55 |
| Galamljiv Fan, ne prašine | mrdaveyk | Cases & Power Supplies | 6 | 29. kolovoz 2008 09:49 |
| Galamljiv Računalna Dok Preuzimanje | anthony0005 | General Hardware Chat | 8 | 27. travanj 2008 12:41 |
| Galamljiv MAXTOR Hard Drive | čip | Drives & Izmjenjivi mediji | 2 | 21 siječanj 2008 08:40 |
| Galamljiv Računalna Trouble | slipend | General Hardware Chat | 11 | 8. kolovoz 2007 13:09 |
| Thread Tools | |
| |